Rugby-ul constănțean, printre superlativele anului 2017

610
1
Rugby-ul constănțean, printre superlativele  anului 2017 - rugbyul-1514293365.jpg

Articole de la același autor

Comisiile tehnice ale Federației Române de Rugby au decis cei mai buni jucători și antrenori ai anului 2017, printre ei regăsindu-se și sportivii constănțeni.

Cele mai multe distincții au revenit Clubului Sportiv Tomitanii (antrenor Cristian Cojocaru): Ștefan Ștefănoi a fost desemnat "Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori", Ștefan Cucoș a câștigat premiul pentru "Cel mai bun jucător din Divizia A", iar Nicolae Radu Mocanu a fost votat "Cel mai bun antrenor de juniori". Actualmente, Mocanu activează în cadrul echipei LPS "Nicolae Rotaru" Constanța. De asemenea, "Cel mai bun antrenor de minirugby" a fost ales Florin Băcioiu de la CS Victoria Cumpăna, considerată cea mai bună echipă din țară la categoria de vârstă U12.

Comentează știrea

Dobrogean
28 decembrie 2017
Rugby

Foarte frumos...dar trebuie mai multa promovare pentru acest sport superb...televiziunile locale in loc sa dea pe post cateva imagini si stiri despre Rugby,seniori si juniori, cand au loc aceste jocuri ei da aceleasi stiri care se da si pe celelalte televiziuni....fotbal intern si international....NE SUFOCA,Dati mai multe stiri si imagini din tote sporturile constantene.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0061 secunde