Rugby / România a învins Uruguay cu 36-10

61
Rugby / România a învins Uruguay cu 36-10 - rugby-1480274581.jpg

Articole recomandate

România a încheiat cu o victorie seria de trei meciuri-test din această toamnă, învingând Uruguayul, după ce, anterior, a câștigat cu SUA (23-10) și Canada (21-16).

Sud-americanii au avut un debut bun de meci, ei conducând cu 3-0 până în minutul 31, când aripa Stephen Shennan a marcat un eseu după o acțiune spectaculoasă. Apoi România a controlat jocul atât prin forța înaintării, cât și prin șarjele pe treisferturi. De altfel, jocul deschis pe liniile dinapoi, cu pase lungi, dar și cu intercalările aripilor arată că Stejarii sunt pe un drum bun spre Cupa Mondială din Japonia, care va avea loc în 2019.

Au marcat pentru România: Stephen Shennan - 2 eseuri, Johan Van Heerden - 1 eseu, Florin Surugiu - 1 eseu, Cătălin Fercu - 1 eseu, Florin Vlaicu - 4 trans-formări, o lovitură de pedeapsă.

Pentru Uruguay au marcat Guillermo Lijtenstein - 1 eseu, Felipe Berchesi - o transformare și o lovitură de pedeapsă.

A fost, probabil, ultima partidă jucată pe actualul Stadion Arcul de Triumf, care va intra într-o amplă reconstrucție în vederea meciurilor de fotbal ale Campionatului European din 2020, apoi arena va găzdui din nou meciurile de rugby ale Stejarilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7378 secunde