Rugby / RCJ Constanța, înfrângere cu Știința Baia Mare în play-off

120
1
Rugby / RCJ Constanța, înfrângere cu Știința Baia Mare în play-off - rugbyfarultimisoara11-1376817243.jpg

Articole de la același autor

Formația constănțeană RCJ a suferit o înfrângere în fața Științei Baia Mare, scor 18-29 (15-12), ieri, în deplasare, pe stadionul "Lascăr Ghineț", într-un meci din etapa a III-a a fazei play-off a SuperLigii.




Gazdele și-au adjudecat și punctul bonus ofensiv, grație celor patru eseuri (Gal, Clarke, Falamoe și Wiringi), trei transformate de Clarke, care a reușit și o lovitură de pedeapsă. Pentru RCJ Constanța, toate punctele au fost marcate de Eugene Jantjies, din lovituri de penalitate. Etapa următoare va avea loc pe 24 august, când RCJ Constanța va întâlni pe RCM Timișoara, pe stadionul "Mihail Naca".




Comentează știrea

caracas
18 august 2013
joga bonito

Si ce-i nou in asta? Noroc ca nu aveau aia chef sa-i asculte cu urechea , ca altfel ii bateau de le suna apa in cap. Asa Dragomire, asa Florian Constantine, asa ati adus echipa asta, sa-si bata joc toti de noi. Daca ati avea onoare( ceea ce va lipseste, ce-i drept) ati lasa echipa sa se dezvolte, caci voi v-ati aratat competenta slugoi ordinari!!! Daca nici acum, cand sunteti la putere nu sunteti in stare de mai mult, inseamna ca sunteti... neputinciosi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4321 secunde