Rugby / Moment emoţionant: arbitrul Sorinel Bucur s-a retras din activitatea competiţională

156
Rugby / Moment emoţionant: arbitrul Sorinel Bucur s-a retras din activitatea competiţională - 25079700410159654427623270623145-1636120411.jpg

Articole de la același autor

Moment emoționant la Bârlad, înainte de meciul restant din etapa a XI-a din Diviziei Naţionale de Seniori la rugby, dintre echipele RC Bârlad şi CSU Alba Iulia.

După mai mult de 30 de ani de activitate în rugby-ul românesc, 17 ani ca jucător și 14 ani ca arbitru, Sorinel Bucur a oficiat ultima partidă pe terenul dintre H-uri, prilej cu care a avut loc și retragerea oficială.

Sorinel Bucur a cunoscut consacrarea la echipa Bârladului, acolo unde a și făcut primii pași în rugby, întâi pentru CSS Bârlad, ca apoi să treacă la seniori, cu care a evoluat în Divizia Națională.

Pasiunea pentru rugby a transmis-o fiului său, Alexandru, jucător la CSM Știința Baia Mare și component al naționalei de seniori a României, acesta evoluând pe postul de centru, la fel ca seniorul.

„Federația Română de Rugby și Comisia Centrală a Arbitrilor îi mulţumesc pentru dedicația pe care arătat-o în Ovalul autohon”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6415 secunde