Rugby / Meciul CSM București-U Cluj nu se va mai disputa

710
Rugby / Meciul CSM București-U Cluj nu se va mai disputa - rugby-1493915546.jpg

Articole recomandate

Meciul dintre CSM Olimpia București și Universitatea Cluj, din etapa a 14-a, ultima, a SuperLigii CEC Bank la rugby, nu se va mai disputa din cauza problemelor medicale din lotul ardelenilor, informează un comunicat al grupării din Capitală.


''Etapa a XIV-a a SuperLigii CEC Bank programa meciul dintre CSM București și Universitatea Cluj, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, însă această partidă nu se va mai disputa. Echipa din Cluj nu va putea face deplasarea la București din cauza unor probleme de natură medicală. Astfel, meciul, programat sâmbătă, 6 mai, va fi câștigat de echipa CSM-ului cu 5-0 conform prevederilor ROAR. Această etapă, a XIV-a a SuperLigii CEC Bank, este ultima a sezonului regulat, urmând să se desfășoare meciurile de baraj pentru accederea în semifinale. Clasamentul final al SuperLigii va fi stabilit după ce se vor desfășura celelalte două meciuri programate în etapa a XIV-a, Timișoara Saracens — Politehnica Iași și CSM Știința Baia Mare — Dinamo, ambele având loc duminică, 7 mai'', se arată în comunicatul clubului CSM, citat de Agerpres.ro.

În acest context, cu punctele acumulate din neprezentarea la meci a clujenilor, ''tigrii'' pot încheia sezonul regulat pe locul 5, trecând înaintea echipei CS Politehnica Iași, aflată în prezent pe această poziție, moldovenii neputând spera la prea mult în fața campioanei Timișoara Saracens.

În schimb, U Cluj termină în postura de ''lanternă roșie'' și va juca cel mai probabil cu Steaua pentru semifinalele campionatului.

După disputarea celor șapte etape ale returului, echipa de pe locul 1 se califică automat în semifinale, în timp ce următoarele clasate vor disputa meciuri între ele, pe terenul echipelor mai bine clasate: locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5.

În weekendul 20-21 mai sunt programate semifinalele, iar pe 27 mai, finala mare și finala mică a competiției.

De asemenea, învinsele din barajul pentru semifinale vor mai juca un tur în 13, 17 și 20 mai, echipele plecând de la 0 puncte în clasament.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1004 secunde