Rugby / CS Năvodari a pierdut duelul la distanţă cu Știința Petroșani. Titlul DNS merge în valea Jiului

196
Rugby / CS Năvodari a pierdut duelul la distanţă cu Știința Petroșani. Titlul DNS merge în valea Jiului - 26010268251320191368280618171327-1637587554.jpg

Articole de la același autor

Etapa a 16-a a Diviziei Naționale de Seniori la rugby a început pe 30 octombrie, cu partida în devans dintre CSU Alba Iulia și CSU Arad, și s-a încheiat week-end-ul trecut, Știința Petroșani, RC Bârlad și CS Năvodari obținând câte cinci puncte în clasament, informează Federaţia Română de Rugby.

Chiar dacă și-ar fi dorit încă un succes alături de cel cu CSM Bucovina Suceava, CSU Alba Iulia a trebuit să se mulțumească cu acea unică reușită în acest sezon, pe care spre meritul ei l-a dus până la capăt. CSU Arad a plecat din Alba Iulia atât cu victoria, 43-15, cât și cu cinci puncte, cele șapte eseuri asigurându-i bonusul ofensiv.

În speranța de a mai prinde poziția secundă a clasamentului, RC Bârlad s-a impus cu scorul de 32-12 în partida cu RC Grivița. Cu cinci eseuri marcate, RC Bârlad a obținut și punctul bonus ofensiv și mai are de disputat două partide în acest sezon. Cum CS Năvodari a acumulat și ea bonusul ofensiv, partida cu CSM Bucovina Suceava, însă, nedisputându-se pe motivul că bucovinenii nu s-au putut prezenta, RC Bârlad poate spera doar la un pas greșit al echipei de la malul mării, etapa viitoare la Gura Humorului.

Știința Petroșani a câștigat fără mari emoții, scor 47-11, partida cu RC Gura Humorului și practic și-a asigurat deja titlul de campioană a Diviziei Naționale de Seniori, ediția 2021. Indiferent de rezultatul partidei de la Arad, Știința Petroșani are de partea ei avantajul rezultatelor directe cu CS Năvodari.

La ultima partidă de pregătire pentru următorul sezon Politehnica Iași a pierdut pe terenul celor de la CSM Galați, scor 24-31. A fost o partidă frumoasă și spectaculoasă, raportul eseurilor fiind 5-3 în favoarea învingătorilor.

Foto: Facebook / Ştiinţa Petroşani Rugby 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1157 secunde