Rugbiștii de la Farul vor să pună la respect pe U Cluj

552
1

Articole de la același autor

Sportul cu balonul oval își reintră în drepturi, în week-end, la malul mării. În luptă intră și una dintre echipele de frunte ale rugby-ului românesc, RCJ Farul Constanța.
Antrenorul "marinarilor", Cristian Brănescu, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că echipa de pe litoral nu se teme de Universitatea Cluj, adversara din SuperLigă, pe care o va înfrunta duminică, 9 octombrie, de la ora 15, pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța: "Nu e cine știe ce de Universitatea Cluj. Totuși, ca orice meci de SuperLi-gă, nu poate fi decât unul dificil. Abordăm cu realism această confruntare. Starea de spirit în sânul echipei este foarte bună. Pe noi ne interesează cele cinci puncte puse în joc. Cei doi jucători namibieni din echipa noastră nu au revenit încă în țară, ei participând la Campionatul Mondial de rugby din Noua Zeelandă, însă îi așteptăm să se întoarcă, fiindcă avem nevoie de ei".
Despre obiectivele echipei, Brănescu a spus: "Noi vrem să fim cât mai sus la finalul acestui sezon, dar vom depinde și de rezultatele din celelalte meciuri. Este posibil orice în ceea ce privește ierarhia finală. Un lucru este însă sigur: avem cel mai echilibrat campionat din ultimii ani".
În altă ordine de idei, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 15, este progra-mat derby-ul SuperLigii, Dinamo - Steaua, partidă care, la rândul său, suscită un interes deosebit. Celelalte două meciuri din etapa a 11-a sunt programate tot sâmbătă, de la ora 11: Timișoara - CSM București și Arad - Baia Mare.

Comentează știrea

carcotasi
6 octombrie 2011
rusinica

va scos dinamo din cupa si acum va dati mari cu descutii de la cluj. de rugby cand va apucati?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9338 secunde