Rugbiști constănțeni, în loturile naționale

685
Rugbiști constănțeni, în loturile naționale - rugbistii-1504103753.jpg

Articole de la același autor

Luna august a fost dedicată campaniilor de selecție pentru loturile naționale de rugby ale României la nivelul juniorilor. După o serie de evaluări menite să arate tehnica individuală de joc, calitățile fizice și coeziunea în echipă, antrenorii federali i-au selecționat pe cei mai promițători jucători. 


Astfel, din cei 43 de jucători păstrați în lotul naționalei de juniori U15 (copii născuți după 1 ianuarie 2003), șase provin de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, fiind pe primul loc în topul jucătorilor selecționați, la egalitate cu Steaua București. Aceștia sunt Vlad Cocheș (taloneur), Haisun Hogea și Marius Nazîru (linia a lll-a), Alexandru Sava și Alexandru Paraschiv (centri) și Marian Munteanu (fundaș). 


Situația se repetă la nivelul naționalei de juniori U16 (copii născuți după 1 ianuarie 2002). Din cei 45 de tineri rugbiști aleși, cinci sunt legitimați la cluburi din Constanța. CS Cleopatra are patru jucători - Daniel Ciobotaru (linia a ll-a), Răzvan Secărea (mijlocaș la grămadă), Bogdan Diaconescu și Sorin Săvuț (aripi), iar LPS "Nicolae Rotaru", unul - Răzvan Stăetu (linia a lll-a).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0223 secunde