Roxana Manu și Ștefan Paloși, victorii în minim de seturi

571
Roxana Manu  și Ștefan Paloși, victorii în minim de seturi - roxanamanu-1467299161.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul constănțean Ștefan Paloși (16 ani), de la TC Idu Mamaia, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Preveza (Grecia), după ce a trecut, în două seturi, de italianul Nicola Vidal (17 ani, 1265 ITF), scor 7-5, 6-3. În sferturi, sportivul antrenat de Damian Petcu și Adrian Bordei va juca în compania învingătorului dintre Andras Necz (17 ani, Ungaria) și Matteo Contarino (16 ani, Italia).

Ștefan Paloși continuă și în proba de dublu, unde, alături de ucrainianul Volodymyr Malakhov, a dispus în primul tur, scor 6-1, 6-2, de italienii Riccardo Di Nocera și Riccardo Perin.

v v v

Și Roxana-Carmen Manu (15 ani, fav.1) continuă forma foarte bună arătată în ultima perioadă în competițiile internaționale. De data aceasta, la Tenis Club București Trophy, jucătoarea pregătită de Mircea Gallan la LPS Constanța a acces în semifinale, după ce a învins-o pe Ana Maria Țăranu, scor 6-2, 6-3. În turul următor, constănțeanca o va întâlni pe Darija Semenistaja, din Letonia, favorită numărul 3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2143 secunde