Liga Naţională de baschet masculin

Rost de puncte pentru BC Athletic Neptun în turneul de la Târgu Jiu

Vineri, 16 Aprilie 2021, 21:02
330
Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanța va juca, în acest week-end, în turneul găzduit de Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Vor fi două meciuri importante de campionat, în care „Gladiatorii din Tomis” vor căuta să presteze un baschet cât mai bun și să obțină maximum posibil.

În prima partidă, programată sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 19.00, formaţia antrenată de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai va da piept cu CS Municipal Târgu Jiu, gazdele ocupând ultimul loc (14) în clasament, cu 24 de puncte. Aceeaşi „zestre” de puncte o are şi BC Athletic Neptun (locul 13), astfel încât acest joc poate fi considerat derby-ul suferinţei.

Iar duminică, 18 aprilie, de la ora 16.00, este din nou rost de puncte, pentru că adversara constănţenilor va fi una accesibilă, CS Municipal Galați (locul 10, 26 p).

Ambele meciuri vor putea fi urmărite în direct pe canalul de youtube FRB TV.

XXX

Într-o altă partidă din cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM CSU Oradea, echipă calificată la turneul Final Four al FIBA Europe Cup, a învins-o, în deplasare, pe SCM Timişoara, scorul 77-67, bifând astfel a patra victorie consecutivă în campionat. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde