România - Spania, din preliminariile EURO 2020, se va disputa cu casa închisă

816
România - Spania, din preliminariile EURO 2020, se va disputa cu casa închisă - romania137757900-1565776243.jpg

Articole recomandate

Meciul dintre naționalele României și Spaniei, care va avea loc în data de 5 septembrie, pe Arena Națională din București, în preliminariile EURO 2020, se va disputa cu casa închisă, a anunțat, miercuri, Federația Română de Fotbal.


"Tricolorii vor întâlni fosta campioană europeană și mondială, pe 5 septembrie, în fața unei Arene Naționale pline! Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziționate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020'', a comunicat FRF, citează romaniatv.net

Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, și va fi a cincea din actuala campanie de calificare.

Site-ul oficial bilete.frf.ro a primit solicitări pentru toate biletele scoase la vânzare. Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate în momentul livrării, precizează FRF.

În ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri, aceștia putând afla diferite informații sau, în cazul unor erori, să preschimbe biletele pe care le dețin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 și 21:45.

Pe site-urile oficiale bilete.frf.ro și bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România - Malta, din 8 septembrie, din preliminariile EURO 2020. Accesul pentru jocul de pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, programat la ora 19:00, costă între 25 lei (peluze) și 50 lei (tribune).

În clasamentul grupei, Spania ocupă primul loc, cu 12 puncte, urmată de Suedia, 7 puncte, România, 7 puncte, Norvegia, 5 puncte, Malta, 3 puncte, Insulele Feroe, 0 puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2443 secunde