România poate pierde pachetul de meciuri la Euro 2020

204
România poate pierde pachetul de meciuri la Euro 2020 - romania-1466777189.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de fotbal din Franța este în plină desfășurare, naționala României a părăsit competiția cu coada între picioare și probabil acum se află în vacanță, activitatea Federației Române de Fotbal se află într-o stare acută de amorțeală, însă veștile rele nu se termină aici. 


Vicepreședintele FRF, Robert Pongracz, este nemulțumit de faptul că politicienii se afișează cu tricoul echipei naționale doar la bine și uită să treacă la fapte concrete, legate în principal de organizarea meciurilor atribuite la Euro 2020. România a primit dreptul de a organiza trei meciuri din faza grupelor și unul din faza optimilor de finală, însă nu s-au început lucrările de optimizare a stadioanelor, metroului sau autostrăzilor. Va fi pentru prima dată când turneul continental se va disputa în 13 orașe ale Europei. 


"Eu cred că o să-l facem românește, pe ultima sută de metri, o să vină o scrisoare de la UEFA, că vă luăm meciurile și apoi o să facem tot ce este posibil. Tot ce o să facă pentru campionatul acesta o să se facă în stres, o să se facă numai pentru un scop, să nu pierdem organizarea. Nu înțeleg cum se poate ca un stadion ca Național Arena să fie blocat luni de zile dintr-o cauză birocratică, că lipsește o hârtie. Sunt niște chestii ridicole care se întâmplă la ora actuală. Și este trist să ai un stadion de 5 stele, unde s-a făcut o finală europeană, și nu scoți bani cu el. Stadionul acesta ar trebui să aibă evenimente în fiecare săptămână, precum cel din Frankfurt", a declarat Pongracz. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5035 secunde