Campionatul European de handbal feminin 2012

Concurs România, într-o grupă infernală, cu Rusia și Muntenegru

212

Articole de la același autor

Reprezentativa feminină de handbal a României a fost repartizată în Grupa D la Campionatul European 2012 și va avea ca adversare naționalele Muntenegrului, Rusiei și Islandei, s-a stabilit la tragerea la sorți efectuată la Monte Carlo.
Iată și componența celorlalte grupe: A: Norvegia, Ucraina, Serbia, Cehia; B: Suedia, Franța, Danemarca, Macedonia; C: Croația, Germania, Ungaria, Spania.
Grupa României este considerată a fi cea mai dificilă de la Euro: Muntenegru a învins România în turneul preolimpic, Rusia este multiplă medaliată la CE și CM, în timp ce Islanda a primit un wild-card din partea EHF.
Turneul final al Campionatului European 2012 se va desfășura în Serbia, în perioada 4 - 16 decembrie. Meciurile din gru-pele preliminare vor avea loc la Belgrad (Grupa A), Nis (Grupa B), Novi Sad (Grupa C) și Vrșeț (Grupa D). Grupele principale se vor derula la Belgrad și Novi Sad, iar meciurile de clasament final, la Belgrad.
În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal, va fi desemnat noul selecționer al naționalei feminine, cele două propuneri înaintate de Comisa Tehnică fiind Gheorghe Tadici (HC Zalău) și Mariana Târcă (ACS Corona Brașov).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5668 secunde