România câștigă aurul mondial la padbol. Cupa Intercontinentală 2017 se va disputa la Constanța

169
România câștigă aurul mondial la padbol. Cupa Intercontinentală 2017 se va disputa la Constanța - padbol-1480343094.jpg

Articole de la același autor

Românii au ridicat tribunele în picioare. După un meci cu Spania ( Flores Martinez - Rodriguez Sema) pornit în defavoarea noastră, Anemaria Gherghel și Florina Chiar și-au revenit și ne-au împlinit visul, pas cu pas, cu fiecare servă sau voleu. De acum, titlul de campioane mondiale aparține micuțelor fete cu suflet mare, și noua, tuturor romanilor. Anemaria a primit titlul de cea mai buna sportiva ( feminin) a turneului, același titlu pe care l-a câștigat, jucând alături de Florina și la Campionatul Mondial de fotbal-tenis la care au participat în urmă cu o săptămână. 


La masculin, Romania s-a clasat pe locul IV, echipa formata din Robert Gherghișan și Ionuț Balaban fiind eliminată in grupe, după fabuloasa victorie asupra Braziliei. A doua echipa la masculin (Vasile Rafael - Gheorghe Mauro) și-au asigurat accesul în grupe cu o victorie la scor strâns cu experimentata echipă a Franței. 


În schimb, în grupe au făcut surpriza competiției, iar felicitările pentru prestația lor nu se mai opresc. Au jucat împotriva campionilor mondiali 2014, (Hernandez - Ramon), aceiași care au luat aurul și la acest turneu, punându-i in dificultate, așa cum nici o altă echipă din lume nu a făcut-o pana acum. Rezultatul a fost 2-0 pentru spanioli , dar scorul de 7-6, 7-5 spune totul despre respectul și admirația pe care le-au câștigat.


Frederico Tavares, antrenorul echipei naționale de padbol, a fost întrebat care este secretul acestui succes: "Munca, foarte multă munca, antrenamente și disciplină". După ceremonia de înmânare a premiilor, Elisabeta Gherghișan, președinta Asociației Române de Padbol și Licențiat Exclusiv Teritorial a prezentat o introducere despre Cupa Intercontinentala 2017, eveniment ce va avea loc în luna august, în stațiunea Mamaia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde