Agenda olimpică - JO de Iarnă de la Vancouver 2010

România are un echipaj în Top 20 al probei de bob

1054
România are un echipaj în Top 20 al probei de bob - 96a4007ee37fba6acb09f3c06ad7e02e.jpg

Articole de la același autor

l Echipajul feminin România 1, format din Carmen Radenovici și Vera Alina Savin, ocupă locul 16 după primele două manșe ale concursului de bob din cadrul JO 2010. Cu timpul de 1:48.87, cele două sportive au reușit să urce două locuri, după ce, în prima manșă, erau pe locul 18.
Canadiencele Kaillie Humphries și Heather Moyse se află în fruntea probei de bob, după două manșe, urmate de echipajul SUA 2 și Germania 2. Titlul olimpic va fi acordat după manșele 3 și 4, programate în această dimineață.
l Patinatorul rus Maksim Șabalin, în vârstă de 28 de ani, medaliat cu bronz la JO 2010 în proba de dans, alături de partenera sa, Oksana Domnina, și-a anunțat decizia de a face o pauză competițională, de un an, pentru a-și trata leziunea la genunchi. Sportivul a adăugat că își dorește să-și reia activitatea competițională pentru a participa la JO de Iarnă de la Soci (Rusia) din 2014, dar, pentru acest lucru, medicii ar trebui să facă "un adevărat miracol".
l În timpul programului scurt al concursului feminin de patinaj artistic din cadrul JO 2010, americanca Mirai Nagasu a fost afectată de o hemoragie nazală, care a făcut-o să se îndoiască de șansele ei la medalii. În ciuda sângerării, Nagasu a executat până la capăt programul scurt și a primit 63,76 puncte, ocupând locul șase. Patinatoarea a afirmat că nu este mulțumită de prestația sa și că nu crede că poate urca pe podium. Sportiva de 16 ani a spus că hemoragia se datorează probabil aerului uscat de la Vancouver.
l Antrenorul echipei masculine de schi alpin a Statelor Unite ale Americii, Sasha Rearick, a plecat de la JO 2010, pentru a asista la venirea pe lume a celui de-al doilea său copil. Purtătorul de cuvânt al echipei americane, Doug Haney, a precizat că tehnicianul va reveni la timp la Whistler, pentru ultima probă din programul concursului olimpic de schi alpin, slalomul special, care va avea loc sâmbătă.
l Hocheistul slovac Lubos Bar-tecko a fost victima unei agresiuni din partea norvegianului Ole Kristian Tollefstein, fiind evacuat pe targă de pe patinoarul din Vancouver, în cursul meciului de baraj dintre Slovacia și Norvegia, din cadrul turneului masculin de hochei pe gheață al JO 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7257 secunde