Roman cel mai bun! Constanța are un nou campion la squash

491
Roman cel mai bun! Constanța are un nou campion la squash - roman-1454089692.jpg

Articole de la același autor

La Constanța, anul competițional 2015 la squash este oficial închis. Cu o întârziere de câteva săptămâni, provocată de unele probleme ale jucătorilor, care nu s-au putut încadra în programul inițial, cortina a căzut și s-au realizat ierarhiile finale. 


Campionul ediției 2015 a Campionatului Constanței - Divizia A la squash, desfășurat pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center, este Vlad Roman, care, în marea finală, l-a învins, cu scorul de 3-0, pe Răzvan Țurlea. Deși Roman s-a impus în minimum de seturi, partida a fost foarte echilibrată, după cum o arată și statistica fiecărui parțial: 11-9, 12-10, 11-8. 


A fost, practic, o reeditare a finalei de anul trecut, însă ierarhiile s-au schimbat, Țurlea cedând acum titlul de campion. Cei doi jucători au dominat ultimele cinci ediții ale turneului, Roman adjudecându-și trei titluri, iar Țurlea - două. Pe locul trei și medaliat cu bronz îl regăsim pe Vali Radu, care a dispus, tot la mare luptă, scor 3-2, de Lucian Ciaciu, în finala mică. 


În partea de jos a clasamentului Diviziei A, situația este următoarea: 5. Geo Deleanu, 6. Dragoș Vasilescu, 7. Dan Ungureanu, 8. Narcis Osman. 


În Divizia B, pe primele două locuri s-au clasat, în ordine, Ilie Bănică și Florin Gulimănescu, ambii reușind astfel să promoveze în prima divizie. Cei doi au fost urmați de Cătălin Crețu, Adrian Ghiță, Leontin Cezar, Dan Suce-vean, Petruța Izvoranu, Va-lentin Barba, Taner Nazim și Emad Salem. 


"Îi felicit pe jucători pentru eforturile depuse și le urez mult succes în noul Campionat al Constanței, ediția de primă-vară, care va începe în cursul lunii februarie", a declarat, pentru "Cuget Liber", vice-președintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 
Înscrierile în campionat se fac la recepția West Side sau la telefon 0726.199.003. 


Duminică, invitație la Cupa de Iarnă 
Duminică, 31 ianuarie, de la ora 10.00, în locația clasică, vor avea loc întrecerile Cupei de Iarnă West Side la squash. Până vineri, la orele prân-zului, se înscriseseră șase sportive și 18 sportivi, sesiunea de înscrieri urmând a se încheia sâmbătă seară (duminică dimineață cel târziu). 


Competiția este una de tip Open, fiind acceptați jucători indiferent de nivelul de pregătire. Sistemul de joc este eliminatoriu (Monrad). Organizatorii oferă drept premii cupe, diplome și echipament sportiv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5003 secunde