Riza Salim, câștigătorul Cupei Moș Crăciun la șah

584

Articole de la același autor

Ultimul turneu de șah pe anul care se încheie - Cupa Moș Crăciun - s-a desfășurat, zilele trecute, la sala "Friday", pusă la dispoziție gratuit de patronii cafenelei. Jucătorii pasionați de sportul minții au umplut până la refuz micuța, dar cocheta locație din zona Tomis Nord.

La finalul celor nouă runde în care s-a uitat de prieteni și coechipieri, clasamentul general a arătat astfel: 1. Riza Salim (8 p), 2. Vlad Rădulescu (7 p), 3. David Cristian (6,5 p).

"Câștigător incontestabil, studentul la medicină Riza Salim (2035 ELO), singurul neînvins din turneu, a arătat că medicina face casă bună cu șahul. Pe de altă parte, după trei înfrângeri consecutive, jucătorul Paul Tudora a plecat din competiție, motiv pentru care i s-a făcut raport la FR de Șah. Probabil i se va interzice participarea la următoarele turnee", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa Constanța, Antonio Rușa.

Decisive au fost rezultatele din runda a noua: A. Ghenu (Fianchetto) - R. Salim (Juniorul) 0-1, Al. Kutnic (Sissa) - Fl. Savu (Sissa) 0-1, V. Rădulescu (Juniorul) - Cl. Constantin (Sissa) 1-0.

La feminin, a "defilat" Andreea Panainte (CSM București), cu cinci victorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.44 secunde