€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Riza Salim, câștigătorul Cupei Moș Crăciun la șah

Ştire online publicată Joi, 27 Decembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Ultimul turneu de șah pe anul care se încheie - Cupa Moș Crăciun - s-a desfășurat, zilele trecute, la sala „Friday”, pusă la dispoziție gratuit de patronii cafenelei. Jucătorii pasionați de sportul minții au umplut până la refuz micuța, dar cocheta locație din zona Tomis Nord.

La finalul celor nouă runde în care s-a uitat de prieteni și coechipieri, clasamentul general a arătat astfel: 1. Riza Salim (8 p), 2. Vlad Rădulescu (7 p), 3. David Cristian (6,5 p).

„Câștigător incontestabil, studentul la medicină Riza Salim (2035 ELO), singurul neînvins din turneu, a arătat că medicina face casă bună cu șahul. Pe de altă parte, după trei înfrângeri consecutive, jucătorul Paul Tudora a plecat din competiție, motiv pentru care i s-a făcut raport la FR de Șah. Probabil i se va interzice participarea la următoarele turnee”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele CS Sissa Constanța, Antonio Rușa.

Decisive au fost rezultatele din runda a noua: A. Ghenu (Fianchetto) - R. Salim (Juniorul) 0-1, Al. Kutnic (Sissa) - Fl. Savu (Sissa) 0-1, V. Rădulescu (Juniorul) - Cl. Constantin (Sissa) 1-0.

La feminin, a „defilat” Andreea Panainte (CSM București), cu cinci victorii. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7798 secunde