€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Rică Răducanu, internat în spital - A fost operat, starea lui este bună

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul portar al naționalei României Rică Răducanu este internat la Spitalul Colentina din Capitală după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, au precizat oficiali ai unității. Operația a decurs bine, Răducanu urmând să fie externat săptămâna viitoare.


„Este, într-adevăr internat, a avut un adenom de prostată, cu o retenție urinară. Domnul Rică Răducanu a și fost supus unei intervenții chirurgicale, s-a scos acel adenom, este în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina.


Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare - luni sau marți - Rică Răducanu va fi externat.


„S-a respectat protocolul operator, totul a decurs bine, nu sunt probleme”, a mai spus dr. Furtună.


Necula "Rică" Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanțele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studențesc și apoi la Steaua, în anul 1978, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.


A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, având la activ 329 de meciuri jucate în prima divizie, iar în echipa națională 61 de selecții. Este recunoscut ca personalitate a sportului românesc fiind considerat portarul care a dominat "viața fotbalistică" în perioada 1965 si 1978. Fostul fotbalist a fost decorat, în martie 2008, de președintele Traian Băsescu cu "Meritul Sportiv" Clasa III, alături de Cornel Dinu și Mircea Lucescu, reprezentanți ai generației care a participat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.


Sursa: hotnews.ro
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8006 secunde