Rezultat bun pentru Antoanela Manac în Kazahstan

164
Rezultat bun pentru Antoanela Manac în Kazahstan - rezultat-1565122388.jpg

Articole de la același autor

Triatlonista Antoanela Manac a participat, săptămâna trecută, la o competiție internațională numită Cupa Asiei la Sprint Triatlon, eveniment care s-a desfășurat la Almaty, în Kazahstan.


Sportiva din Constanța nu s-a clasat pe podium, însă a încheiat concursul pe locul al patrulea, ceea ce reprezintă o performanță notabilă pentru sportul de la malul mării. În vârstă de 23 de ani, Antoanela Manac a încheiat concursul cu un timp de 1:04:12. 


"Am terminat cursa pe locul 4 și sunt fericită că am progresat vizibil, mai ales la alergare, reușind să fiu la bătaie cu primele concurente și să mă clasez cât mai bine, deși acum mă antrenez singură, doar urmând un program bine stabilit din partea antrenorului. Lacul în care am înotat a fost destul de rece, apa având o temperatură de 17 grade deoarece provenea din munții stațiunii Almaty, la bicicletă mi-am resimțit încheieturile care nu au fost protejate de neopre, dar am pedalat foarte bine în plutonul fruntaș, iar la alergare am avut doar o urcare de 12 la sută înclinație pe fiecare tură", a scris Antoanela Manac pe pagina sa personală de Facebook.


Antoanela Manac urmează să se întoarcă în România, unde se va reface după două săptămâni în care a participat la două competiții consecutive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4028 secunde