Ieri, la Ploiești, CS Otopeni - FC Farul 6-0 (2-0), "marinarii" picând în Liga a II-a

Retrogradați și umiliți

1027
Retrogradați și umiliți - d15288d9955379f7bde91577c9177310.jpg

Articole de la același autor

Ce urât a retrogradat Farul! 0-6 cu CS Otopeni, la capătul unei evoluții sub orice critică a "marinarilor". În plus, Gaz Metan a bătut, iar Poli Iași a remizat în Giulești, trimițându-i la matineu pe constănțeni, pe care nici măcar cele trei puncte de la TAS (care oricum n-au venit) nu-i mai puteau salva de Liga a II-a.
Șoc și groază, ieri, la Ploiești! Fotbaliștii Farului și-au bătut joc de ei, de club și de Constanța. Într-un meci în care trebuia să mănânce gazonul, ei au jucat ca niște ama-tori, fără interes, cu gândul numai la vacanță, la mici și la sfârâit de grătare. Fără responsabilitate, fără dorință și cu gesturi de maidan, Alibec lăsând echipa în zece încă din minutul 52.
O formație cu mari probleme interne i-a pus la colț pe fariști, predându-le o adevărată lecție. Cea a onoarei, în primul rând. Și băieții de la CS Otopeni erau retrogradați matematic, iar, față de Farul, nu mai aveau chiar nicio șansă de salvare, dar s-au respectat în primul rând pe ei, ca fotbaliști, nu ca cei de la Farul, care au jucat o rușine de fotbal, încasând goluri umilitoare, iar lui V. Iacob prile-juindu-i trei reușite de efect.
Evoluția execrabilă a Farului i-a scos din minți și pe suporterii constănțeni care au venit la meci. "Nu meritați tricoul albastru să-l purtați!" au strigat de multe ori fanii, care nu plecat înainte de finalul meciului, amenințând că vor aștepta echipa pe drumul de întoarcere, pentru a-i cere socoteală.
"Am fost umiliți. Scor și joc ruși-noase. Nu înțelegem atitudinea de vacanță a jucătorilor străini, care erau cu gândul la cum să ajungă mai repede acasă. Nu i-a mai interesat acest meci. Unii fotbaliști nu-și merită locul în echipa Farului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristi Cămui, consilierul tehnic al Farului.
"E cea mai mare rușine din cariera mea. Ne-am făcut de râs pe noi, dar și clubul. Suporterii au dreptate când ne amenință că ne rup picioarele", a spus și căpitanul George Curcă.
***
Au marcat: V. Iacob (5, 32, 50), V. Negru (55), S. Pană (72), Drăghici (82).

CS Otopeni (antrenor, Liviu Ciobotariu): Cr. Munteanu - Cl. Dumitrescu, Nuno Diogo, L. Ivan, Vitinha - Caramarin, V. Negru (min. 57, Mărgărit), Fl. Pârvu (cpt.), Cr. Constantin (min. 60, S. Pană) - L. Ganea, V. Iacob (min. 63, Drăghici).

FC Farul (consilier tehnic, Cristi Cămui): Curcă (cpt.) - Mățel (min. 46, Matei), Pahor, Rastovac, Vuko-manovic - Băcilă (min. 74, Păcu-raru), Ben Teekloh, Rusmir, Gerlem (min. 63, Gaston) - Chico - Alibec.

Cartonaș roșu: Alibec (min. 52, după două galbene).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7356 secunde