Repetiție cu public pentru HCDS, înainte de confruntarea cu Malmo

143
Repetiție cu public pentru HCDS,  înainte de confruntarea cu Malmo - repetitie-1542210905.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus, marți seară, la Sala Sporturilor, în fața celor de la CSM Bacău, scor 42-21 (21-10), într-o partidă din etapa a X-a a Ligii Naționale. Dobrogenii nu au dat nicio șansă formației din Bacău, antrenate de constănțeanul Eden Hairi. Au controlat partida de la un capăt la celălalt și au obținut cea mai concludentă victorie din acest sezon. Seria de șase victorii consecutive a oferit șansa echipei de pe litoral să urce, chiar și pentru moment, pe prima poziție a clasamentului.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat Vencel Csog (6), Janko Kevic, Nikola Crnoglavac, Marius Mocanu, Alexandru Andrei (câte 5), Nemanja Mladenovic, Dejan Malinovic, Stevan Vujovic (câte 3), Laurențiu Toma, Velko Markoski (câte 2), Sabin Ignat, Zoran Nikolic și Irakli Chikovani (câte 1).

Toate gândurile și concentrarea handbaliștilor constănțeni se îndreaptă acum către duelul cu HK Malmo, din Suedia, în prima manșă a turului trei din Cupa EHF. Micile accidentări le dau bătăi de cap antrenorilor Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, în perspectiva confruntării cu scandinavii. Ionuț Nistor și George Buricea nu au jucat împotriva băcăuanilor, Chikovani a călcat strâmb și a acuzat dureri, iar Mladenovic și Dalibor Cutura sunt în plin proces de recăpătare a ritmului și încrederii pe parchet. Cu toate acestea, jucătorii de la HCDS sunt optimiști și motivați să facă un meci mare în Suedia, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 17. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7361 secunde