Mai multe ştiri online:

Repetiție cu public pentru HCDS, înainte de confruntarea cu Malmo

Ştire online publicată Joi, 15 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus, marți seară, la Sala Sporturilor, în fața celor de la CSM Bacău, scor 42-21 (21-10), într-o partidă din etapa a X-a a Ligii Naționale. Dobrogenii nu au dat nicio șansă formației din Bacău, antrenate de constănțeanul Eden Hairi. Au controlat partida de la un capăt la celălalt și au obținut cea mai concludentă victorie din acest sezon. Seria de șase victorii consecutive a oferit șansa echipei de pe litoral să urce, chiar și pentru moment, pe prima poziție a clasamentului.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat Vencel Csog (6), Janko Kevic, Nikola Crnoglavac, Marius Mocanu, Alexandru Andrei (câte 5), Nemanja Mladenovic, Dejan Malinovic, Stevan Vujovic (câte 3), Laurențiu Toma, Velko Markoski (câte 2), Sabin Ignat, Zoran Nikolic și Irakli Chikovani (câte 1).

Toate gândurile și concentrarea handbaliștilor constănțeni se îndreaptă acum către duelul cu HK Malmo, din Suedia, în prima manșă a turului trei din Cupa EHF. Micile accidentări le dau bătăi de cap antrenorilor Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, în perspectiva confruntării cu scandinavii. Ionuț Nistor și George Buricea nu au jucat împotriva băcăuanilor, Chikovani a călcat strâmb și a acuzat dureri, iar Mladenovic și Dalibor Cutura sunt în plin proces de recăpătare a ritmului și încrederii pe parchet. Cu toate acestea, jucătorii de la HCDS sunt optimiști și motivați să facă un meci mare în Suedia, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 17. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8032 secunde