Remiză albă cu FC Hermannstadt. Şanse pur teoretice de acces în play-off pentru FC Viitorul

263
Remiză albă cu FC Hermannstadt. Şanse pur teoretice de acces în play-off pentru FC Viitorul - remiza2-1615725972.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu FC Hermannstadt, susţinută, sâmbătă, la Mediaş, în cadrul etapei a 27-a a Ligii I la fotbal. Un meci de luptă, în care echipa constănţeană s-a aflat în cea mai mare parte a timpului la conducerea ostilităţilor, a avut iniţiativă, dar i-a lipsit precizia la finalizare.

Gazdele au fost aproape de gol în min. 54, după o eroare a portarului Valentin Cojocaru, iar zece minute mai târziu, Ganea nu a ajuns la o centrare pe care scria 1-0 şi care ar fi adus pe litoral trei puncte extrem de preţioase.

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Cojocaru, Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc (min. 46, Dussaut), Matei (min. 85, Andronache), Artean, Ciobanu (min. 70, Gaztanaga), Jo Santos (min. 58, Grădinaru), Tsoumou, Ganea (min. 70, Pitu).

În urma remizei de la Mediaş, FC Viitorul ocupă locul 11 în clasament, cu 30 de puncte, şi păstrează doar şanse pur teoretice de calificare în play-off.

Etapa viitoare, miercuri, 17 martie, de la ora 17.30, echipa constănţeană va juca, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște.

XXX

După vacanţa de iarnă, s-au reluat şi întrecerile Ligii a III-a la fotbal, iar FC Viitorul II a întâlnit, sâmbătă, în primul meci oficial din 2021, pe SC Popești-Leordeni.

Partida, contând pentru etapa a 11-a, Seria a III-a, s-a disputat pe terenul sintetic al Bazei FRF de la Buftea și s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 3-0 (0-0). După o primă repriză în care tabela a rămas imaculată, gazdele au marcat în trei rânduri, prin Cristian Onţel (min. 52 - penalty, 67) și Alin Pătrașcu (min. 76).

FC Viitorul II (antrenor Constantin Fălină): Stănciulescu, Georgescu, Dănuleasa (min. 75, Lazăr), Sîrbu, Grosu, Mouaddib (min. 65, Voicu), Buta (min. 75, Vîlea), Grameni (min. 80, Onuț), Bodișteanu (min. 65, Tănasă), Mustacă, Matiș.

Şi Gloria Albeşti a înregistrat un eşec sever, scor 0-4, pe teren propriu, în duelul cu liderul CS Afumaţi, iar Axiopolis Cernavodă a terminat la egalitate, scor 2-2, partida susţinută, pe teren propriu, cu Recolta Gh. Doja.

Iată şi celelalte rezultate ale rundei: Mostiștea Ulmu - Agricola Borcea 2-0, Înainte Modelu - ACSM Oltenița 4-1.

În clasament, Axiopolis ocupă locul trei, cu 19 puncte, dar fără speranţe de promovare, FC Viitorul II, locul cinci, cu 17 puncte, iar Gloria Albeşti, locul nouă, penultimul, cu 6 puncte. Lideră este CS Afumaţi (31 p). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3612 secunde