€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de handbal masculin

Reîntâlnire cu Sandu Iacob. Continuă HC Dobrogea Sud seria victoriilor?

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină

de handbal HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește, astăzi, de la ora 17.30, în deplasare, pe CSM Focșani, într-un duel contând pentru etapa a Xl-a

a Ligii Naționale, transmis în direct, pe TVR HD.

Chiar dacă locurile din clasament ar indica o favorită certă în această confruntare (HCDS - locul 2, CSM Focșani - locul 9), nu va fi deloc un meci ușor pentru constănțeni.

În primul rând, miza partidei de duminică, de la Sala Sporturilor, din returul turului trei al Cupei EHF, contra celor de la HK Malmo, își va pune cu siguranță amprenta. În al doilea rând, trupa din Focșani se motivează foarte bine împotriva echipelor de top din Liga Națională. A reușit să învingă pe Potaissa Turda (33-32) și să smulgă un egal cu liderul CSM București (23-23). Nu în ultimul rând, nu trebuie uitat faptul că antrenorul CSM-ului Focșani este Sandu Iacob, cel care a ocupat banca tehnică a Dobrogei Sud în perioada octombrie 2017 - aprilie 2018 și care are o revanșă de luat.

Va fi interesant de văzut cum va gestiona această partidă antrenorul muntenegrean al HCDS, Zvonko Sundovski - dacă este dispus să-și asume riscuri, care ar putea să-l coste în returul cu Malmo. Indiferent de aceste aspecte, suporterii constănțeni s-au mobilizat și pentru această deplasare și au anunțat că vor fi alături de echipă și la Focșani, așa cum au făcut-o de nenumărate ori în ultimii ani.

v v v

HC Dobrogea Sud este la doar un meci distanță de revenirea în grupele Cupei EHF, iar duminică, de la ora 18, Sala Sporturilor se anunță a fi neîncăpătoare. S-au pus deja la vânzare biletele pe platforma online entertix, costul unui tichet fiind universal - 20 de lei. Capacitatea Sălii Sporturilor este de 1.500 de locuri, iar în acest moment, jumătate dintre locuri s-au ocupat.

În Suedia, HCDS a câștigat la limită, scor 23-22.

v v v

Reprezentanții FR de Handbal au decis ca tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României să aibă loc pe 10 decembrie. Printre echipele calificate se numără și HCDS Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8665 secunde