Campionatul Național de rugby în 10

Regretabil! Doar trei echipe participante în turneul din "Badea Cârțan"

1203
Regretabil! Doar trei echipe participante în turneul din

Articole de la același autor

Stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan" a fost gazda primei etape a Campionatului Național de rugby în 10, juniori U16, în organizarea CS Cleopatra Mamaia.

Din cele șapte echipe înscrise în această ediție, doar trei au decis să înfrunte vântul puternic și aversele de ploaie căzute, week-end-ul trecut, pe litoral: CS Cleopatra Mamaia, CN "Aurel Vlaicu" București și CSR Săcele.

După cele trei partide ale turneului, CS Cleopatra (antrenor Bogdan Cristea) s-a clasat pe prima poziția, contabilizând o victorie, 17-7 cu CSR Săcele, și un meci nul, 0-0, cu CN "Aurel Vlaicu".

"Sunt foarte dezamăgit de faptul că doar trei echipe s-au prezentat la turneul de la Constanța. Se invocă tot felul de motive, însă pe noi nu ne-a interesat decât să acordăm jocuri copiilor. Dar se pare că unele cluburi nu respectă competiția, implicit celelalte formații implicate în activitate", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

Echipele CSS 2 Baia Mare, LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, FC Argeș și CSA CSS Steaua București nu fost prezente la turneul din "Badea Cârțan" din diverse motive. LPS "Nicolae Rotaru" nu a onorat prezența deoarece, conform carnetelor de joc parafate de Federația Română de Rugby pe 15 septembrie, jucătorii au drept de a evolua în competițiile naționale după 30 de zile de la punerea vizei pe carnet. Mai exact, începând cu 15 octombrie.

Altfel, nu poate fi vorba despre o sancțiune din partea FRF, deoarece Campionatul Național de rugby în 10 nu este o competiție obligatorie, ci una opțională.

v v v

Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia organizează, zilnic, în intervalul orar 10-17, acțiuni de înscriere și selecție pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, ce vor să-și însușească tainele rugby-ului.

Acțiunea are loc pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", iar responsabil de pregătirea acestora va fi Bogdan Cristea. Nu este percepută nicio taxă de înscriere, copiii vor fi echipați complet de Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4002 secunde