Reghecampf a plecat de la Steaua. Cine va antrena echipa din Ghencea

358
Reghecampf a plecat de la Steaua. Cine va antrena echipa din Ghencea - reghecampfofertaconcretadingerma-1400947970.jpg

Articole recomandate

Evenimentul anticipat în ultima săptămâna s-a concretizat în urmă cu doar câteva ore, scrie prosport.ro. Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a condus Steaua în ultimii doi ani de pe banca tehnică, a renunțat să își ducă la capăt contractul și va pleca în Arabia Saudită. la Al Hilal. 


Reghecampf își va pune semnătura pe contract abia în momentul în care va ajunge la Riad, însă detaliile înțelegerii au fost puse la punct în cursul ultimelor 24 de ore, timp în care avocatul său a studiat toate clauzele.


Mihai Teja, cel care a antrenat până la finalul campionatului pe "U" Cluj, a primit din partea lui Gigi Becali propunerea de a veni în Ghencea. Se pare că antrenorul va veni cu mai mulți membri din staff, iar modificările în organigrama Stelei presupun și instalarea unui director tehnic al cărui nume va fi anunțat ulterior. 


"Mă onorează faptul că numele meu este luat în calcul de oficialii Stelei, mai ales în condițiile în care în ultima perioadă s-au vehiculat nume mari precum Petrescu sau Olăroiu. Nu vreau să comentez discuțiile pentru că eu acum sunt angajat la "U" Cluj", a spus Mihai Teja pentru ProSport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3565 secunde