Record de prezență la Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, de la Techirghiol

Joi, 15 Septembrie 2016
180
Prima ediție a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă a reunit, în cele trei zile de competiții, un număr record de peste 220 de participanți la întrecerile de pe nisip și apa lacului Techirghiol. 


Unul dintre cele mai importante eve-nimente sportive de masă organizate vreodată la Techirghiol și-a respectat promisiunea față de comunitate și a fost un real succes. Sportivii s-au declarat încântați de condițiile de competiție și de nivelul de concurs, iar spectatorii au fost plăcut surprinși pentru că au putut găsi la Techirghiol un eveniment complet, cu zece sporturi atractive și momente post competiționale de relaxare și distracție, oferite de organizatori în cadrul unor petreceri pe plajă la lumina torțelor. 


Programul artistic din cele trei zile de festival a fost asigurat de Asociația culturală Artacces - Constanța, Clubul Doors din Constanța, Comunitatea Elenă din Constanța și Clubul Dance Art - Techirghiol.


Evenimentul a fost organizat de către Clubul Nautic Român, în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, cu colaborarea Ligii Navale Române și a Primăriei Techirghiol. 


Pagina a fost generata in 0.1964 secunde