"Rechinii", o săptămână de pregătire la Brașov

615
Profitând de pauza de campionat, generată de acțiunile echipei naționale, FC Farul va efectua, săptămâna aceasta, un stagiu de pregătire la Brașov.

"Rechinii" pleacă, astăzi, la munte, unde vor rămâne până sâmbătă, zi în care vor susține, înainte de revenirea acasă, un meci amical, în compania formației CS Otopeni.
"Vom parcurge două săptămâni de pregătire. Prima, va avea loc la Brașov, iar de lunea cealaltă, echipa se va antrena la Constanța, în vederea jocului cu Steaua. Mă bucur pentru că am bătut Bistrița, o victorie importantă pentru moral și atmosferă, dar ne așteaptă o serie de meciuri grele, din care o să încercăm să scoatem cât mai mult posibil. Nu mai există echipe mari și echipe mici, ci echipe foarte bine organizate, muncitoare și fiecare are șansa sa. La mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi și sunt convins că, la partida cu Steaua, tribunele vor fi pline", a declarat antrenorul Ion Marin.
Altfel, "Săpăligă" a anunțat că Farul nu va mai face niciun transfer, tratativele purtate cu jucătorii avuți în vedere neavând finalizarea dorită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5265 secunde