Real Madrid, calificată în finala Cupei Spaniei

654
Real Madrid, calificată în finala Cupei Spaniei - real-1578558466.jpg

Articole de la același autor

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei la fotbal, învingând cu scorul de 3-1 formația CF Valencia, în primul meci din semifinalele acestei competiții, disputat miercuri la Jeddah, în Arabia Saudită, în fața a 62.000 de spectatori.

Madrilenii au deschis scorul în minutul 15, prin germanul Toni Kroos, care a trimis balonul în poartă direct din corner, iar apoi și-au majorat avantajul prin Isco (39), internaționalul spaniol înscriind cu această ocazie primul său gol într-o partidă oficială după aproximativ 10 luni.

Ultima reușită a lui Real i-a aparținut croatului Luka Modric (64), care a ajuns astfel la 100 de goluri marcate de la începutul carierei sale de fotbalist profesionist, precizează cotidianul Marca.

"Liliecii" a redus din handicap în minutele de prelungire, prin Dani Parejo, care a transformat o lovitură de la 11 m, după un henț în careu comis de căpitanul Realului, Sergio Ramos (90+2).

Joi seara este programată cea de-a doua semifinală, în care se vor înfrunta FC Barcelona și Atletico Madrid.

Finala Supercupei Spaniei, care se dispută pentru prima oară în Arabia Saudită și într-un format nou, cu patru echipe, va avea loc duminică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3159 secunde