Reacție dură după apariția pozelor cu Reghecampf și Corina Caciuc „A provocat silă la nivel național șI internațional!”

748
Reacție dură după apariția pozelor cu Reghecampf și Corina Caciuc „A provocat silă la nivel național  șI internațional!” - reghe-1639070264.jpg

Articole de la același autor

A apărut o primă reacție după ce Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au acceptat să fie protagoniștii unui pictorial.

Potrivit RealitateaSportivă Unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Reghecampf a vorbit, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă despre relația dintre cei doi. Acesta l-a criticat pe antrenor pentru deciziile luate.

„Un bărbat adevărat nu-și poate asigura fericirea într-o nouă familie, atâta timp cât își face să sufere familia părăsită! Un bărbat adevărat nu își jefuiește familia la amenințările amantelor și nu își clădește fericirea pe suferința copiilor! Un bărbat adevărat nu este atât de slab să-și distrugă familia în momentul în care cunoaște zilnic alte femei prin cluburi de noapte și pentru care face pasiuni ‘omorând’ practic copiii lăsați de izbeliște. Un bărbat adevărat nu minte ani de zile și trăiește în paralel, distrugând munca și imaginea familiei și distrugând copiii în condițiile în care este perfect căsătorit.


i arde de ședințe foto în condițiile în care cariera domniei sale este în cădere liberă iar imaginea este una deplorabilă. Faptul că a copiat unul la unul ședința foto a soției Anamaria Prodan denotă o lipsă de originalitate cumplită, toată povestea domniei sale provocând silă și milă la nivel național și internațional„, ne-a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Reghecampf.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Februarie 2015
Stire din Sport : Reghecampf, din nou în Liga I?
Pagina a fost generata in 0.5231 secunde