Stejarii se pregătesc pentru meciurile cu Worcester și Bourgoin, din Challenge Cup la rugby

RCJ Farul trimite întăriri selecționatei române

1224
Se apropie ultimele două jocuri ale Stejarilor București din ediția 2008 / 2009 a Challenge Cup la rugby. Ambele partide se vor juca în deplasare, în compania unor adversari redutabili, Worcester și Bourgoin.

Cinci rugbiști de la RCJ Farul Constanța - Bogdan Petreanu (linia a II-a), Daniel Carpo, Zane Winslade (linia a III-a), Ben Aoina (mijlocaș la deschidere) și Jeff Makapelu (aripă) - au fost convocați la selecționata Stejarii București, care va susține, luna aceasta, ultimele două jocuri din Challenge Cup: pe 17 ianuarie, cu Worcester, și pe 23 ianuarie, Bourgoin.
Formațiile engleză și franceză sunt cele mai bine cotate din grupa noastră, iar pe teren propriu, cedează arareori puncte. Tocmai de aceea, Stejarii încep pregătirea acestor jocuri de luni, 12 ianuarie, când întreg lotul se va reuni la sediul FRR. Jucătorii vor avea de parcurs o serie de teste fizice, pentru a se vedea cât de mult a fost afectat randamentul de pauza de sărbători, apoi toată lumea va intra în cantonamentul de la Snagov.
Selecționerii români au chemat 23 de rugbiști, urmând ca lotul să fie completat, în zilele următoare, de un jucător de linia întâi. De notat sunt revenirile în echipă ale lui Popârlan, Grigore, Petreanu, Dimofte și Fercu, a căror absență s-a simțit la ultimele meciuri din această competiție. Lipsesc în continuare Zebega, Ursache și Dumbravă. Stelian Burcea rămâne căpitanul de echipă, el reușind, din această postură, să conducă echipa spre victoria din deplasare de la Petrarca.
În clasamentul grupei, Worcester este lideră, cu 14 puncte, urmată de Bourgoin (9 p), Petrarca (9 p) și Stejarii (5 p).
v v v
Biroul Federației Române de Rugby se va întruni joi, 15 ianuarie, în prima sa ședință din anul 2009. Întrunirea va avea loc de la ora 11, la sediul FRR, informează site-ul rugby.ro. Unul dintre subiectele de pe ordinea de zi va fi aprobarea calendarului competițional intern pentru acest an, mai precis al returului din toate competițiile rugby-ului românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0408 secunde