SuperLiga de rugby, etapa I

RCJ Farul trece de Dinamo București în ultimul minut

796
5
RCJ Farul trece de Dinamo București în ultimul minut - rugby-1333958004.jpg
Echipa RCJ Farul Constanța a câștigat, cu scorul de 27-25, partida cu Dinamo, susținută, ieri, la București, în cadrul primei etape a SuperLigii de rugby, formația de pe litoral reușind punctele victoriei chiar în ultimul minut. "Marinarii" debutează promițător în actuala stagiune de campionat, lăsând însă dinamoviștilor punctul bonus defensiv.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: CSM București - RCM Timișoara 7-48, Poli Iași - Steaua București 20-54, U Cluj - CSM Știința Baia Mare 12-54.
Clasament: 1. Baia Mare (5 p), 2. Timișoara (5 p), 3. Steaua (5 p), 4. RCJ Farul (4 p).
Etapa viitoare, RCJ Farul va întâlni, în deplasare, pe U Cluj, într-un joc programat vineri, 13 aprilie, de la ora 10.00.

Comentează știrea

suporter RCJ
9 aprilie 2012
Bai, Mihalache!

Am urmarit atent sa vad daca publici macar un rand despre meciul de ieri dintre Dinamo si RCJ si nu am gasit nimic pana in editia de azi. Cred ca esti foarte trist ca Farul a batut Dinamo!

XXL
9 aprilie 2012
Sorin Mihalache

Salut domnule Mihalache. Intradevar...spiritul Farul s-a cam dus de cand consiliul judetean face cartile la FARUL(prefer sa spun Farul decat RCJ ). Cum ramane cu Farul nostru la fotbal? Nu vreau sa atac...sau sa fiu rautacios...dar nu cred ca am vazut vreodata vreun video pe cugetliber de la antrenamenete, conferinta de presa, golurile echipei, etc. Este penibil sa nu avem si noi un rezumat pe ziarul nostru local preferat. Pana si cei de la Botosani posteaza video la stirile despre echipa lor. De ce la noi nu merge nimic?

XXL
9 aprilie 2012
Multumesc

Multumesc pentru raspuns.Sper sa avem si noi video in curand.Poate ca defapt nu se merita momentan asa ceva tinand cont de audienta pe care numai dumneavoastra o puteti vedea in statisticile site-ului.Dar eu cred ca numarul de cititori va creste direct proportional cu calitatea stirilor si articolelor de pe site.O zi buna!

suporter RCJ
9 aprilie 2012
Bai, Domnule Mihalache!

Iar ne iei cu textele astea despre anii '90? Sunt convins ca scriai pt ca primeai o chiftea-doua la cantina stadionului. Si, sunt la fel de convins ca ai o unghie in gat de fiecare data cand Farul castiga cate un meci. Nu simpatizez cu CJ-ul dar, daca nu dadeau ei bani, cine o facea? Sponsorul tau - Marele Patron de la Cleopatra care n-a fost in stare sa aiba o echipa competitiva, macar in campionatul de juniori? Baiete, stai in banca ta si nu te mai umfla atata ca esti un intretinut, nimic mai mult! Prietenii stiu de ce!

marius
19 aprilie 2012
ref la " nea Nacu"

Sorine..... se numea MIHAI NACA pentru cultura ta generala . MARELE MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI CU BALONUL OVAL CONSTANTEAN SI NATIONAL ......... si sincer nu imi aduc aminte sa te fi vazut cu galeria pe la stadionul de RUGBY in momentele cand DOMNUL MIHAI NACA conducea echipa la castigarea nenumaratelor titluri de campioana nationala...... probabil erai foarte ocupat cu ciolanul oferit de conducerea echipei de fotbal a farului...... iti spune asta un fost jucator al juniorilor de RUGBY ai farului !!!! si credema ca ne cunoastem .......

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Dario Bonetti la Dinamo?
Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : "Prinț" în România, "Țar" în Rusia?
Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Sport : RCJ Farul recrutează jucători
Pagina a fost generata in 0.2413 secunde