Divizia Națională de rugby / play-off și play-out

RCJ Farul și Constructorul-Cleopatra s-au întors din deplasări cu coada-ntre picioare

1492
RCJ Farul și Constructorul-Cleopatra s-au întors din deplasări cu coada-ntre picioare - ca26ee32e99049046000c3903a9cf8ba.jpg

Articole de la același autor

Ambele echipe participante în Divizia Națională de rugby - RCJ Farul și Constructorul-Cleopatra - au pierdut fără drept de apel meciurile disputate în week-end-ul trecut.
Mare rușine pentru Farul, grupare ai cărei conducători anunțau cu surle și trâmbițe că țintesc titlul de campioană! "Marinarii" antrenați de Bruce Hodder, Virgil Năstase și Florea Opriș s-au făcut de râs la Baia Mare, fiind înfrânți de Știința CSM, scor 3-24 (3-19), într-o partidă contând pentru etapa a șasea a play-off-ului. Din XV-le constănțean au lipsit vedetele Ben Aoina, Makapelu, Nicolae sau Gheară, dar acest lucru nu scuză catastrofa din Maramureș, unde oaspeții nu au reușit nici măcar eseul de onoare.
Celelalte rezultate ale rundei: Dinamo - U Cluj 41-5, RCM Timișoara - Steaua 3-58.
Clasament: 1. Steaua (73 puncte), 2. Baia Mare (64 p), 3. Dinamo (60 p), 4. RCJ Farul (55 p), 5. Cluj (32 p), 6. Timișoara (22 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 22 august): RCJ Farul - Dinamo, U Cluj - Steaua, CSM Baia Mare - RCM Timișoara.
În urma înfrângerii de la Baia Mare, Farul și-a anulat, practic, șansele de a încheia play-off-ul pe locul doi, care i-ar fi permis să joace semifinala pe teren propriu. Doamne ferește ca Farul să termine campionatul pe locul patru, pentru că, în acea situație și în contextul în care în club s-au investit miliarde din banii publici, directorii de acolo vor trebui să demisioneze!
v v v
Înfrângere usturătoare și pentru Constructorul-Cleopatra, echipa antrenată de Cristian Brănescu și Marian Nache cedând, cu scorul de 3-39, în fața Bucovinei Suceava, într-un meci disputat în deplasare, contând pentru etapa a șaptea a play-out-ului. Constănțenii nu vor avea viață ușoară pe final de campionat, pentru că, din punct de vedere matematic, încă mai există șanse de retrogradare.
Celelalte rezultate ale rundei: RC Bârlad - Olimpia 6-17, Poli Iași - CFR Brașov 128-0.
Clasament: 1. Iași (50 p), 2. Olimpia (44 p), 3. Constructorul-Cleopatra (31 p), 4. Suceava (29 p), 5. Bârlad (18 p), 6. Brașov (0 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 22 august): Constructorul-Cleopatra - Poli Iași, Olimpia - Bucovina Suceava, CFR Brașov - RC Bârlad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 August 2009
Stire din Sport : Start lansat pentru "marinari"
Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Sport : Primul pas spre promovare
Pagina a fost generata in 1.4342 secunde