"Marinarii", învinși de Timișoara în finala mică a SuperLigii la rugby

RCJ Farul: după rușine și neputință, vin demisiile?

1011
10

Articole de la același autor

Echipa Rugby Club Județean Farul Constanța a scris o nouă filă din "istoria neagră a neputinței", pierzând finala mică a SuperLigii și terminând campionatul pe un penibil loc patru (din, practic, patru).

Ca de obicei în ultimii ani, RCJ Farul este surpriza neplăcută a campionatului, formația de la malul mării fiind învinsă, sâmbătă, de RCM Timișoara, în finala mică, disputată pe stadionul "Arcul de Triumf".
Bănățenii au condus la pauză cu 9-8, apoi Constanța a trecut în avantaj, 11-9, însă, până la final, doar Timișoara a mai pus puncte pe tabelă, câștigând cu 15-11 și adjudecându-și medalia de bronz.
Pentru RCJ Farul, au marcat Van Wyk Mc Grath (un eseu) și Titus Howard (două lovituri de penalitate), în timp ce eroul Timișoarei a fost Valentin Ca-lafeteanu, care a transformat cinci lovituri de penalitate.
Iată și XV-le de start al Farului: Zapan, Turashvili, Tudosa, Agiacai, Munteanu, Mitu, Van Nell, Petreanu, Ivan, Howard, Mc Grath, A. Ilie, Gheară, Apostol, Jantjies. Rezerve: Cornei, Boar, Sasu, Mototolea, V. Ilie, Puișoru, Pârvu, Vâlcu.

Așadar, RCJ Farul a demonstrat, pentru a câta oară, că nu este capabilă de performanță, cel puțin în actuala organizare administrativă. Ani de-a rândul, în această echipă, s-au pompat miliarde și miliarde din bani publici (!), cu speranța că titlul de campioană va reveni pe litoral. Deșarte speranțe…
La RCJ Farul, lipsește valoarea, lipsește sclipirea, lipsește priceperea. După atâția ani de neputință, este, în sfârșit timpul ca actuala conducere (președinți, directori și ce-or mai fi pe acolo) să-și prezinte demisia. Dragomir Cristinel, Arghir Aurelian sunt primii care trebuie să spună "Stop, nu știm să facem performanță, nu putem, lăsăm locul altora!". Și antrenorul Brănescu Cristian are partea sa de vină (oare ce-o fi căutat în acest măreț proiect?), pentru că nu e permis ca Farul să plece capul în fața Timișoarei. Nea Nacu se răsucește în mormânt…

Știința CSM Baia Mare și-a păstrat titlul de campioană, după ce a învins, în marea finală, cu scorul de 24-12, pe Steaua București.



Comentează știrea

un cunoscut!!
28 noiembrie 2011
bravo

Bravo mare dreptate!!si lumea injura la inceput cand se zice ca sunt numai rebuturi la farul au adus toate trompetele care au fost date afara!!!antr numai vb Francezu daca era scula ramanea in franta a venit in tara cu coada intre picioare!!!arghir cel mai prost conducator din sec xx alti cu bani care a papat la farul joaca in cupa europeana!!demisia toti afara banda de incompetenti!!!

nostalgic
28 noiembrie 2011
previzibil

pe vremuri conducatorii erau stabiliti prin alegeri.acum sant numiti dar niciunul nu a avut de aface cu rugbyul in vita lui.arghir e de mult tras pe dreapta si nu e bagat in seama.cand se castigau campionate se chetuiau cam ve 15-20 de ori mai putini bani dar numai pentru rugby.....

un cunoscator
28 noiembrie 2011
rugby

juma de ekipa la Farul sunt de la Cleopatra, de la nea hamsie. cealalta din resapati si dati afara nu ii mai ia nimeni. citiva straini de mina a treia. cu astia vreti voi sa fiti campioni? locul 4 e chiar prea mult. cit despre arghir, lasa te frate ca ne-am saturat sa cheltuiti banii aiurea.

All Blacks
28 noiembrie 2011
All Blacks

Hai Farul!

Linia a III-a
28 noiembrie 2011
???

1. Ca sa faci performanta este obligatoriu sa bagi bani * cand nu au fost bani, echipa aproape s-a desfiintat si, nu stiu despre altii, dar eu sunt in primul rand suporter al rugby-ului constantean si prefer ca echipa sa se bata la primele locuri (chiar daca nu intotdeauna reuseste sa joace bine) decat sa nu existe deloc * asa ca da, sunt de acord sa se bage bani in aceata echipa fiind sunt sigur ca va veni si titlul. 2. Acum cativa ani cand aveam mai mult jucatori straini si antrenori la fel, toata lumea striga (inclusiv autorul articolului) ca unde sunt jucatorii constanteni iar antrenorul Branescu era dat de exemplu ca un mare antrenor pentru ce facuse la CSM Buc. ( o echipa mica, fara obiective) * iata ca au fost si jucatori constanteni si antrenor la fel si rezultatele au fost chiar mai slabe, asa ca mai bine toti contestatarii si-ar fi vazut de treaba si cred ca acum alta ar fi fost situatia daca se mergea pe mana jucatorilor/antrenorilor de acum 3-4 ani * asa incat lasati clubul sa-si vada de treaba si mai bine sustineti-i, ca de dat cu pietre suntem satui, mai greu este sa construiesti, nu-i asa ?

un cunoscut!!
28 noiembrie 2011
liniia III

ptr linia III eu cred ca faci parte din jucatori aia reesapati care au venit la farul!!!dc va da afara de la farul va duceti la navodari la ce trompete sunteti!!asa ca lasa ne !!!!

rugby
28 noiembrie 2011
mihalache esti o jigodei

MIHALACHE ESTI SCLAVU LUI CHIRONDOJAN

mine
28 noiembrie 2011
pentru 6

Daca citeai mai bine, vedeai ca tocmai cu jucatorii si antrenorii de acum nu sunt de acord * altfel, eu nu sunt jucator, sunt SUPORTER al Farului de prin '77 si am fost la mai multe meciuri ale echipei (inclusiv in deplasare) decat ani ai tu...asa ca lasa-ma si spune ceva constructiv daca tii la clubul acesta...daca nu, hai la revedere

rugby
6 decembrie 2011
pentru toti comentatorii

sa moara mamicile voastre da voi stiti ca jucatorii astia care siau rupt gaturile pe teren isi primesc banii din 6 in 6 luni si atunci cate un salariu si ca au plecat in deplasari pe banii lor platindu-si singuri biletele de tren asta nu stiti,stiti doar sa criticati rusine sa va fie bulangiilor

x men
22 decembrie 2011
a..u

.. inainte de meciu cu timisoara baieti nu si-au luat bani de 3 luni..nimeni nu poate alerga pe stomacu gol.. s-a jucat pentru oanoare.. dar atunci cand ai copii acasa si nu ai ce sa le dai sa manance onoarea inseamna prea putin..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2102 secunde