RCJ Farul Constanța, primul eșec în Cupa României

165
2
RCJ Farul Constanța, primul eșec în Cupa României - rcj-1402504072.jpg

Articole de la același autor

RCJ Farul Constanța a suferit prima înfrângere din cadrul actualei ediții a Cupei României la rugby.

Fără mai mulți titulari, fijieni sau români plecați la naționala care participă la IRB Nations Cup, echipa de pe litoral a cedat, ieri, pe teren propriu, scor 12-24 (6-7), în fața celor de la CSM Olimpia București, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Zonei Dobrogea.

Iată și rezultatele înregistrate până acum în competiție: CSM Olimpia București - CS Năvodari 96-6, RCJ Farul Constanța - RCM Galați 102-6. Într-un alt meci din etapa a doua, disputat în devans, CS Năvodari - RCM Galați 37-6.

Echipele clasate pe primele două locuri vor accede în faza sferturilor de finală. 

Comentează știrea

babulea
12 iunie 2014
iar au furat-o

dragomireeeee, florianeeeee, ce ne facem bre cu echipa asta??? am ajuns sa ne bata si csm-ul acasa? si va gasiti iar scuze; ca au lipsit fijienii, bambuistii, romanii valorosi, chinezii si afrganii. Bine ca de data asta nu a mai fost vorba despre rotatia pamantului, soarele orbitor, vantul potrivnic sau .. basescu.... sunteti jalnici! cu latraii vostri cu tot!

...
12 iunie 2014
...

extraordinar de constructive comentariile celor doi de mai sus...se vede cum musteste inteligenta prin toti porii...daca si la lucruri bune am fi "campioni" ca la mistouri am avea o tara (si sportul, de asemeni) extraordinara...din pacate cei 2 de mai sus sunt un exemplu concludent despre cine constituie gandirea majoritara si cum va fi (din pacate) viitorul...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6694 secunde