SuperLiga la rugby, etapa a cincea

RCJ Constanța învinge rezervele "zimbrilor"

1188
9
Echipa Rugby Club Județean Constanța a furnizat surpriza etapei a cincea a SuperLigii. "Marinarii" au învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 17-11, pe CSM Știința Baia Mare, însă nu trebuie uitat faptul că "zimbrii" au sosit pe litoral cu un lot improvizat, nu mai puțin de șapte jucători fiind accidentați!
RCJ Constanța obține din acest duel patru puncte, lăsând maramureșenilor punctul bonus defensiv.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: Dinamo București - Poli Iași 66-3, RCM Timișoara - Steaua București 19-15, CSM București - Universitatea Cluj 60-3.
Clasamentul la zi: 1. RCM Timișoara (23 p), 2. CSM Baia Mare (20 p), 3. Steaua (15 p), 4. RCJ Constanța (13 p), 5. Dinamo (11 p), 6. CSM București (10 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 12 mai), RCJ Constanța va întâlni, în deplasare, pe Poli Iași.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

suporter
7 mai 2012
jenant articol

Oare de ce nu spui care sunt cei 7? Poate nu ityi mai iese socoteala.Oricum ar fi sa iti fie rusine...nu ca profesionist,ci ca om.

suporter
7 mai 2012
draga autor

Draga autor , care sunt cei 7? Ai verificat cati din cei 7 au jucat anul asta? Ai verificat cati din lista data de ei au jucat? Ireala este incapatanarea pe care o afisezi fata de un rezultat bun si fata de munca unor jucatori.Dc ai ce ai cu conducerea e problema ta, insa nu ironiza munca lor spunand ca au jucat cu o echipa improvizata.Improvizata din ce, din juniori , din legume?

suporter RCJ Farul
7 mai 2012
Domnule... bai, Mihalache!

Ai dreptate: "cat se poate de obiectiv"! Cand scrii articolele din sala de "protocol" de la CS Cleopatra, "obiectiv" ala devine al naibii de subiectiv!

mine
7 mai 2012
rugby

Unde este ironia ? pai, hai sa vedem...in primul rand ironia este ca echipa nu se numeste RCJ Constanta - cum o tot numesti "ironic" de vreo doua luni - ci FARUL (daca te-ai fi ostenit sa vii la stadion, ai fi observat ca suporterii o incurajau strigand FARUL...dar drumul pana pe Primaverii e lung si greu, nu ?)...apoi, cu un titlu ca acela cu "au invins rezervele zimbrilor" (apropo, cred ca ii iubesti tare mult pe cei de la Baia Mare numindu-i astfel, fata de FARUL care pentru tine sunt RCJ) te rog nu ne insulta inteligenta, fiindca stim si noi sa citim printre randuri...care rezerve, mosule ? alea care i-au calcat in picioare pe dinamo etapa trecuta ? apoi, unde este marea surpriza cind o echipa cu sase titluri invinge una cu patru (chiar daca le-a castigat pe ultimele trei) ?...o echipa campiona nu poate fi sau nu trebuie invinsa ?...si de unde stii ca nu-i batem (poate mai rau) daca jucau si asa-zisii titulari ? asa ca lasa vrajelile astea ieftine cu informatia bruta - uite o informatie bruta : FARUL Constanta i-a batut (meritat) pe Baia Mare (campiona sau nu) cu 3 eseuri la 1, iar 3-400 de suporteri adevarati au plecat fericiti acasa, ceea ce nu se poate spune si despre tine.

suporter RCJ Farul
7 mai 2012
Pt zimbru' ... rapciugos!

Vezi de pascut ca vara-i lunga!

mine
7 mai 2012
rugby

Si poate-l puneti arbitru tot pe Sabau (si eventual sa nu se televizeze meciul) ca acum trei ani in semifinala, sa fiti siguri ca (poate) castigati...

cojocaru cristian
7 mai 2012
rugby

Domnule Mihalache ,eu vin cu o propunere :la categoria sport rubrica pt Rugby scrie doar despre CLEOPATRA si cu siguranta o sa fie mai bine pentru toata lumea!!!pentru tine ca iti vin banii in buzunar pt articole si pt noi ,cititorii,linistea ca nu mai vedem prostiile pe care le debitezi la adresa acestui frumos sport!!!chiar te rog frumos sa intelegi ca nu ai loc printre noi,oamenii!!!

retete online
11 decembrie 2013

Interesant acest punct de vedere, sunt fericit ca l-am cautat si invatat. Multumesc pentru problema aparte ce avea trebuinta de interes. retete online

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0411 secunde