RCJ Constanța, confruntare pentru primul loc cu "zimbrii"

245
3
RCJ Constanța, confruntare pentru primul loc cu

Articole recomandate

După ce a cedat în fața campionilor en-titre, RCJ Con-stanța va primi sâmbătă pe stadionul "Mihai Naca", de la ora 11, vizita Științei Baia Mare, liderul la zi al Superligii Naționale de rugby. Constănțenii vin după un eșec înregistrat în etapa trecută la Timișoara și sunt nevoiți să își repare pasul greșit în compania "zimbrilor".


În ultimele patru partide, Farul a marcat șapte eseuri din care cinci au venit pe înaintare, doar două reușite fiind trecute în dreptul liniei de trei sferturi.


Sâmbătă, trupa lui Neil Kelly va întâlni o formație a cărei principală armă este chiar jocul pe înaintare cu celebrele moluri de margine, din această per-spectivă fiind greu de crezut că fără o mai activă participare a liniilor dinapoi marinarii vor putea străpunge defensiva maramureșenilor.


Știința Baia Mare se va deplasa la malul mării din ipostaza de lideră a clasamentului cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, având însă marele avantaj moral al victoriilor înregistrate în fața a două echipe care nu au lipsit niciodată din careul de ași în ultimii ani, RCM Timișoara și Steaua București.


Față de Farul, băimărenii mai au un avantaj moral și anume acela că în sezonul trecut din patru partide disputate le-au câștigat pe toate, ultima confruntare având loc chiar la Constanța și care s-a încheiat cu un categoric 58-7. Pentru Farul ultimul succes în fața "zimbrilor" datează din 2012.


Farul Constanța - Știința Baia Mare este disputa care va deschide etapa a V-a din SuperLiga CEC Bank, partida putând fi urmărită în direct pe TVR 2 și RugbyTV.ro. (sursa: www.super-liga.ro)




Comentează știrea

mobutu sese seko nkubengdu wazabanga
26 aprilie 2014
tura- vura

hello dragomire! sa stii ca vreau si eu sa vin la echipa ta sa iau cate cincii mii de euroi pe luna fara sa castig niciun meci. sint suparat pe varu' malakay si maputo serevo, cumnatu nationgura ca numail or le umpli curu cu banii orasului de homosexuali cum a zis themaior. daca nu ma iei la tine, mai bine vinde la mine secret cum sa vantur si eu zeci de mii de euro pe agenti si consultanta...

hermes blanket replica ebay
19 mai 2014
hermes blanket replica ebay

hermes japan purseforum Stiri Sport : RCJ Constanța, confruntare pentru primul loc cu "zimbrii" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes blanket replica ebay http://tefrom.com/news/hermes-blanket-replica-ebay-6202.asp

dark blue hermes
8 iunie 2014
dark blue hermes

buy hermes online india Stiri Sport : RCJ Constanța, confruntare pentru primul loc cu "zimbrii" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online dark blue hermes http://www.hjensen.com/images/it-is-worthy-for-you-to-have-dark-blue-hermes-bags.aspx

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Ghinion teribil pentru RCJ Constanța!
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Sport : RCJ Constanța, "misiune imposibilă" în Banat
Pagina a fost generata in 0.4469 secunde