Răzvan Burleanu asigură că suntem în grafic pentru Euro 2020

121
Răzvan Burleanu asigură că suntem în grafic pentru Euro 2020 - burleanu-1525427011.jpg

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că, în cazul în care nu vor fi contestații după licitațiile organizate de Compania Națională de Investiții, trei stadioane din cele patru vor fi gata în timp pentru EURO 2020.


"Cu trei stadioane (n.r.- Steaua, Rapid și Arcul de Triumf) suntem în grafic. Dacă nu vor fi contestații, pentru că în România orice se contestă, atât cât am cunoscut Compania Națională de Investiții, atunci pot spune că da, cele trei vor fi gata la timp", a spus oficialul FRF.


El a menționat că în zilele următoare va avea o discuție cu vicepremierul Paul Stănescu referitoare la construcția stadioanelor. "În zilele următoare voi avea o întâlnire cu vicepremierul Stănescu. Vom discuta despre temele de implementare. Vrem să oferim câteva detalii în ceea ce privește construcția stadioanelor, ce facilități trebuie să fie gata înainte de toate pentru a nu fi luați pe nepregătite înainte de vizita UEFA", a menționat Burleanu.


România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Națională din Capitală. UEFA obligă țările organizatoare să pună la dispoziție alte patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naționale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo.


Procedurile în ceea ce privește stadionul Dinamo sunt întârziate din cauza unor probleme juridice și este posibil ca lucrările să nu fie finalizate până la începerea EURO 2020, așa cum a anunțat vicepremierul Paul Stănescu la 12 martie într-o conferință de presă. Autoritățile române au ca variante de rezervă arenele din Ploiești, Giurgiu, Voluntari și Mogoșoaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.725 secunde