Maria Silvana Moise, campioană națională la kendo

Războinica în negru

459
Războinica în negru - 528d2665fd414ec8fe1d6283fc7331e1.jpg
Sportiva Maria Silvana Moise, de la CS Kaybukan Constanța, a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale de kendo, secțiunea individual senioare, competiție desfășurată, zilele trecute, la București.
Recent câștigătoare a titlului de campioană balcanică, sportiva de la malul mării a reușit performanța de a-și păstra prima poziție din principalul concurs intern, cucerit în 2009.
"Este greu să ajungi pe locul întâi, dar infinit mai greu să te menții acolo, sus. Maria a muncit mult pentru aceste rezultate, 2010 a fost un an foarte bun, ne dorim să ne ofere alte și alte momente de bucurie", a declarat, pentru "Cuget Liber", ing. Adrian Moise, membru al CS Kaybukan.
Și ceilalți sportivi de la Kaybukan, antrenați de sensei Alexandru Stupu, au avut o comportare frumoasă. La individual masculin, Ervin Ciorabai, Alexandru Preda și Alexandru Stupu s-au clasat între primii 16, demonstrând încă o dată seriozitatea și perseverența ce definesc gruparea de kendo de la malul mării.
"La această ediție a Campionatului Național, a participat, în calitate de invitat de onoare, și președintele Federației Europene de Kendo, Alaim Ducarme (7 Dan Kendo), care a făcut parte din comisia de arbitraj și a participat la examinarea și la premierea sportivilor", a mai spus Adrian Moise.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Septembrie 2010
Stire din Sport : Luptători cu sabia dreptății
Marţi, 30 Martie 2010
Stire din Sport : "Samuraii" de Constanța
Joi, 07 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Kendo, sportul celor puternici
Joi, 03 Decembrie 2009
Stire din Sport : Pe "calea sabiei"
Pagina a fost generata in 0.4284 secunde