Mai multe ştiri online:
Maria Silvana Moise, campioană națională la kendo

Războinica în negru

Ştire online publicată Marţi, 30 Noiembrie 2010. Autor: Sorin MIHALACHE
Sportiva Maria Silvana Moise, de la CS Kaybukan Constanța, a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale de kendo, secțiunea individual senioare, competiție desfășurată, zilele trecute, la București. Recent câștigătoare a titlului de campioană balcanică, sportiva de la malul mării a reușit performanța de a-și păstra prima poziție din principalul concurs intern, cucerit în 2009. „Este greu să ajungi pe locul întâi, dar infinit mai greu să te menții acolo, sus. Maria a muncit mult pentru aceste rezultate, 2010 a fost un an foarte bun, ne dorim să ne ofere alte și alte momente de bucurie”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, ing. Adrian Moise, membru al CS Kaybukan. Și ceilalți sportivi de la Kaybukan, antrenați de sensei Alexandru Stupu, au avut o comportare frumoasă. La individual masculin, Ervin Ciorabai, Alexandru Preda și Alexandru Stupu s-au clasat între primii 16, demonstrând încă o dată seriozitatea și perseverența ce definesc gruparea de kendo de la malul mării. „La această ediție a Campionatului Național, a participat, în calitate de invitat de onoare, și președintele Federației Europene de Kendo, Alaim Ducarme (7 Dan Kendo), care a făcut parte din comisia de arbitraj și a participat la examinarea și la premierea sportivilor”, a mai spus Adrian Moise.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.697 secunde