Raul Rusescu va juca cu o mască de protecție

136
Raul Rusescu va juca cu o mască de protecție - rusescuy-1414432028.jpg

Articole recomandate

Raul Rusescu, atacantul echipei Steaua București, va juca cu o mască de protecție în perioada următoare, după grava accidentare suferită duminică seara, în cursul meciului cu ASA Tg. Mureș (0-1), din cadrul etapei a 12-a a Ligii I de fotbal, a anunțat clubul din bulevardul Ghencea, potrivit Agerpres.ro.
Rusescu a suferit "un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreapta, la care se adaugă un hematom periorbital drept și o escoriație a regiunii infraorbitare drepte". "Perioada de refacere pentru acest tip de fractură este, în mod normal, de trei săptămâni, iar jucătorului i se va confecționa o mască de protecție", precizează clubul Steaua, adăugând că jucătorul "a avut șansă, acesta fiind foarte aproape de a-și pierde ochiul drept în urma atacului violent al lui Gabriel Mureșan".
În privința lui Claudiu Keșeru, gruparea roș-albastră informează că atacantul "a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma atacului intenționat al lui Ousmane N'Doye, care a dus la pierderea stării de conștiență". "Jucătorul va fi forțat să facă repaus câteva zile, perioadă în care se va afla sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Cel mai probabil, acesta va evolua, pe viitor, cu o cască specială de protecție", adaugă campioana României.
Fundașul Iasmin Latovlevici a acuzat, la rândul său, "dureri la nivelul lojei postero-mediale a coapsei stângi, fiind, momentan, în cursul unor investigații medicale amănunțite", conform unui comunicat dat publicității marți de clubul Steaua.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Sport : Raul Rusescu a revenit la Steaua
Pagina a fost generata in 0.6221 secunde