Răsturnare de situație! Mircea Lucescu rămâne la Dinamo Kiev

276
Răsturnare de situație! Mircea Lucescu rămâne la Dinamo Kiev - lucescu-1595920703.jpg

Articole de la același autor

Mircea Lucescu rămâne antrenorul lui Dinamo Kiev. Agentul antrenorului a dezvăluit că scrisoarea publicată ieri de Gazeta Sporturilor nu era una prin care își anunța demisia, ci doar era un mesaj pentru patronul echipei. Acesta l-a convins să rămână la echipă.


"Lucescu este antrenorul principal al celor de la Dinamo Kiev. Nu vreau să discutăm nimic altceva. Mâine va zbura spre noi. Ce mai pot adăuga? Nici n-a ajuns și deja vorbești de plecare. Va avea loc o conferință de presă, veți auzi totul atunci.", a spus patronul celor de la Dinamo Kiev, Igor Surkis, pentru publicația din Ucraina, Sport.ua.
Acesta a vorbit și despre opoziția suporterilor la venirea lui Mircea Lucescu, cel care a antrenat-o timp de 12 ani pe rivala Șahtior.


"Cred că avem fani deștepți. Vor înțelege că atunci când echipa începe să progreseze și să prezinte fotbal de calitate, va fi munca unui antrenor profesionist. Și, în afară de asta, nu l-am luat pe Lucescu de la Șahtior. Era liber. Am dreptul să invit pe oricine consider că este potrivit. În opinia mea, Mircea Lucescu este un mare profesionist și un mare motivator. Sunt sigur că va fi benefic lui Dinamo. Și dacă oamenii sunt alături de echipa noastră, atunci vor trebui să se bucure pentru succesul acestui antrenor" a mai spus Surkis.


Sursa: digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Ofertă inedită pentru Mircea Lucescu
Duminică, 29 Iulie 2018
Stire din Sport : Mircea Lucescu, aniversatul zilei!
Pagina a fost generata in 0.4019 secunde