Răsturnare de situație în cazul transferului lui Adrian Mutu la Petrolul

173
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Adrian Mutu la Petrolul - 1346351652adrianmutu1386173210-1386514717.jpg

Articole recomandate

Alain Orsini, președintele lui AC Ajaccio, a declarat că Adrian Mutu este jucătorul echipei corsicane, cu care mai are un an și jumătate de contract. Orsini spune că transferrul lui Mutu la Petrolul Ploiești este departe de a fi perfectat.


"Mutu e încă jucătorul lui Ajaccio, mai are un an jumate de contract cu noi. Cred că s-a grăbit când și-a anunțat transferul la Petrolul. În acest moment nimic nu e realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a spus că l-ar dori Petrolul, mi-am dat acordul de principiu ca el să fie împrumutat, am discutat, tot în principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu înseamnă nimic", a spus Orsini pentru stiridesport.ro, citează realitatea.net.


"Dacă transferul se va face, se va face în ianuarie. Dar atunci, în perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie să facă o ofertă concretă de împrumut, iar noi să-i dăm curs. Sută la sută, în acest moment Mutu e jucătorul lui Ajaccio, chiar am fost surprins că în presa din România se vorbește de el ca de un fotbalist al Petrolul" a mai spus Orsoni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6094 secunde