Rapid scapă de faliment

121
Rapid scapă de faliment - rapid-1396252376.jpg

Articole recomandate

Tribunalul București a confirmat, luni, planul de reorganizare al FC Rapid, în cadrul dosarului de insolvență. Gruparea giuleșteană a evitat astfel falimentul, iar acum își poate depune dosarul la FRF în vederea obținerii licenței pentru ediția 2014/2015 a Ligii I.
"În baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolvenței, confirmă planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid - în insolvență. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie", se arată în soluția dată de completul de judecată de la Tribunalul București, transmite Realitatea.net.
Părțile din acest dosar pot face recurs în termen de șapte zile de la comunicare. Unul dintre avocații celor trei jucători Dănuț Coman, Ovidiu Burcă, Ionuț Stancu, care contestă planul de reorganizare, a declarat că va face recurs la decizia Tribunalului București.
Avocații jucătorilor Dănuț Coman, Ovidiu Burcă, Ionuț Stancu, Paul Codrea, Marius Bilașco și Călin Albuț au solicitat instanței respingerea planului de reorganizare și intrarea clubului Rapid în procedura de faliment.
Giuleștenii sunt în insolvență de la sfîrșitul lui 2012, iar cei doi acționari care au cumpărat clubul de la George Copos, Nicolae Cristescu și Adrian Zamfir, au avut câteva tentative de a vinde pachetul majoritar, însă inițiativele au eșuat.
Rapid va putea depune, în cursul zilei de astăzi, data limită, documentația necesară pentru a obține licența pentru ediția 2014/2015 a Ligii I. În situația în care instanța ar fi respins planul de reorganizare, Rapid ar fi intrat în procedură de faliment și ar fi fost retrogradată în Liga a IV-a.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4132 secunde