Rapid îi plătește în întregime salariul lui Săpunaru

269
Rapid îi plătește în întregime salariul lui Săpunaru - 46ea33cd924fbb736e6bf3f4a52ab666.jpg
Acționarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat, ieri, că gruparea giuleșteană va suporta în întregime salariul fundașului Cristian Săpunaru, împrumutat până la sfârșitul sezonului de la FC Porto.
"L-am adus pe Săpunaru în condiții avantajoase pentru club. FC Porto nu îl va plăti pe Săpunaru cât timp el joacă la noi. Rapid plătește tot salariul până la vară", a spus oficialul rapidist.
George Copos susține că împrumutul fundașului este sigur, deși a recunoscut că Săpunaru nu a semnat deocamdată contractul.
"Ne-am întâlnit dimineață (n.n. - ieri) și am discutat. Ne-am înțeles repede, pentru că atunci când vorbești cu oameni de valoarea și de atașamentul lui Săpunaru nu e nevoie decât de un singur cuvânt: Rapid. El va face vizita medicală și apoi semnează, dar, după cum am spus, totul e rezolvat, gata, e jucătorul Rapidului până la vară", a adăugat Copos.
Fundașul Cristian Săpunaru este al treilea jucător împrumutat de Rapid în perioada de iarnă, după atacantul Edgars Gauracs (FK Ventspils) și mijlocașul Ilie Iordache (AEK Atena).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Sport : Federer l-a depășit pe Jimmy Connors
Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Sport : Returul Ligii 1 nu se amână
Pagina a fost generata in 1.5227 secunde