Rapid - Farul, un meci aşteptat de toţi. „Vrem să ne întoarcem la Constanţa cu toate punctele”

441
Rapid - Farul, un meci aşteptat de toţi. „Vrem să ne întoarcem la Constanţa cu toate punctele” - rapidfarulavancronica-1627568611.jpg

Articole de la același autor

Liga I va avea parte de o partidă extrem de spectaculoasă în etapa a treia. Este vorba despre meciul dintre Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa, care va avea loc vineri seară, începând cu ora 21.30, pe „Arena Naţională”. Suporterii ambelor echipe sunt fanatici, astfel că ne aşteptăm la o atmosferă de vis în tribune.

Fanii „marinarilor” au anunţat deja pe reţelele de socializare că vor efectua deplasarea şi vor crea un spectacol de vis.

Farul are 4 puncte în clasamentul Ligii I după 2 etape disputate. Constănţenii au făcut 0-0 la Arad cu UTA şi au învins-o cu 2-0 pe Gaz Metan pe teren propriu.

Înaintea meciului cu Rapid, managerul Gheorghe Hagi este extrem de precaut.

„Va fi un meci foarte interesant. Sunt două echipe în formă, au un moral ridicat. Ambele au jucat foarte bine până acum, nu au primit goluri şi au marcat, deci va ieşi un meci bun. Știm că adversarul e bun, dar noi vrem să ne întoarcem la Constanţa cu un rezultat pozitiv, cu toate cele trei puncte!

Am produs în primele două meciuri puncte, dar şi un joc bun. E început de campionat, încă nu suntem 100%. Mai vreau să creştem ofensiv. E loc şi de mai bine!”, a declarat Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Înaintea meciului cu Rapid, Farul se află pe locul 5 în campionat cu patru puncte. De partea cealaltă, giuleştenii sunt lideri cu 6 puncte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2524 secunde