Raluca Stămăturaru, portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă

157
1
Raluca Stămăturaru, portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă - ralucastramaturaru-1519562137.jpg

Articole de la același autor

Cel mai bun sportiv român la JO de iarnă de la PyeongChang, Raluca Strămăturaru (locul 7 la sanie simplu), va fi portdrapelul țării noastre la ceremonia de închidere a celei de a XXIII-a ediții a Jocurilor Olimpice 2018, eveniment care va avea loc astăzi, scrie site-ul COSR.


Potrivit deciziei Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) din 25 ianuarie, "sportivul cu cel mai bun rezultat la JO PyeongChang 2018" va fi purtătorul de drapel al României la ceremonia de închidere a Jocurilor.


Singurii sportivi români rămași în competiție sunt Paul Constantin Pepene, care sâmbătă va lua startul la schi fond, în proba masculină de 50 km mass start clasic masculin, și echipajul masculin de bob două persoane, alcătuit din Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Levente Bartha și Florin Cezar Crăciun, care tot sâmbătă va lua startul în manșele 1 și 2, iar în ultima zi a întrecerilor vor evolua în manșele finale.


Paul Constantin Pepene a mai evoluat în probele de sprint liber echipe, unde s-a clasat pe locul 18, 15+15 km skiatlon (locul 24) și 15 km (locul 37).


La antrenamentele oficiale de joi, echipajul masculin de bob patru persoane a trecut linia de sosire pe pozițiile 27, respectiv 28.
Biatlonistul Marius Petru Ungureanu a fost portdrapelul delegației române la ceremonia de deschidere a Olimpiadei din Coreea de Sud.


Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Oferim lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3422 secunde