Rădoi a vrut să plece de la Steaua, înaintea meciului cu Astra

102
Rădoi a vrut să plece de la Steaua, înaintea meciului cu Astra - radoi11-1448788308.jpg

Articole recomandate

Mirel Rădoi a fost foarte aproape să plece de la Steaua, înaintea meciului cu Astra Giurgiu, care va avea loc duminică seară.



Tehnicianul roș-albaștrilor nu vrut să facă deplasarea cu echipa la Pitești, acolo unde se va disputa partida cu liderul Ligii 1.

Potrivit Digi Sport, sâmbătă dimineață, a avut loc o ședință în cantonamentul de Mogoșoaia, la care a fost prezent și patronulGigi Becali. După această discuție, Rădoi ar fi refuzat să urce în autocarul care i-a dus pe steliști la Pitești.

Decizia antrenorului a fost cât se poate de serioasă, fostul căpitan al Stelei sunându-și soția și spunându-i să vină să-l ia cu mașina de la Mogoșoaia.

A fost nevoie de intervenția președintelui Valeriu Argăseală și de cea a team managerului Marius Ianuli pentru ca tehnicianul să revină asupra deciziei. Sursele Digi Sport susțin că oficialii campioanei au discutat aproximativ două ore cu Mirel Rădoi, înainte de a-l convinge să facă deplasarea cu echipa.

Intenția lui Rădoi de a pleca de la Steaua vine în contextul în care roș-albaștrii au pierdut săptămâna trecută derby-ul cu Dinamo, iar situația echipei este una dificilă, din cauza condlictului cu MApN privind sigla, numele și baza de pregătire din Ghencea.

"Dacă am decis să continuu după meciul cu Rosenborg, până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă. În iarnă vom trage o linie", spunea Mirel Rădoi, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport, la începutul lunii noiembrie.

Steaua - Astra se joacă duminică, de la ora 20:30, la Pitești. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2768 secunde