Puștii Farului l-au impresionat pe Ștefan Stoica

1462
Puștii Farului l-au impresionat pe Ștefan Stoica - 546f016ef61090898a8a31d166e49cf7.jpg
Ștefan Stoica, antrenorul principal al Farului, s-a declarat foarte mulțumit de stagiul de pregătire de la Poiana Brașov.
"Am avut un program destul de greu, dar băieții au lucrat bine. Ne-am dorit zăpadă și am beneficiat de ea, după ce, în prima săptămână de pregă-tire de la Constanța, terenul fusese perfect. Ne bucurăm și că jucătorii sunt sănătoși, pro-blemele de sănătate ocolidu-ne ori fiind minore", a arătat "Mourinho", căruia i-au lăsat o impresie pozitivă și tinerii pe care i-a deplasat la munte, Tudorache, Călin, Iovănescu, Henry sau puștii care au deja meciuri pentru Farul, precum Matei, Leu, Fatai și Mansur.
"Eu întotdeauna am dat credit elementelor valoroase din pepinieră. Este păcat să ai 3-4 jucători promițători la Constanța și tu să aduci, să zicem, de la Slatina", a completat antrenorul.
Ștefan Stoica speră ca, până la întoarcerea din Antalya, lotul să fie definitivat pentru campionat. Ultimele căutări sunt pentru postul de fundaș central. "Avem ceva probleme în această zonă. Căutăm de zile întregi, dar nu este ușor, pentru că marea majoritate a jucătorilor valoroși sunt plecați cu echipele lor în Antalya. Băieții pe care i-am achiziționat până acum sunt jucători care pot ajuta Farul. Pe Doicaru îl știu de mulți ani", a mai spus tehnicianul farist, care este interesat și de Eduard Stoica, un mijlocaș de la Drobeta Tr. Severin, care a participat cu Unirea Urziceni în stagiul ialomițenilor din Antalya.

Trebuie să lupte pentru fiecare punct
"La Farul, regulile vor fi foarte stricte. Nu contează cine joacă și cine nu joacă, cel mai important pentru noi este să luptăm pentru fiecare punct, iar la finele returului să ajungem acolo unde ne dorim, în Liga 1"
Ștefan Stoica

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9182 secunde