Pugilist de la CS Farul, convocat la lotul național de seniori

198
Pugilist de la CS Farul, convocat la lotul național de seniori - pugilist-1572900702.jpg

Articole de la același autor

Pentru secția de box de la CS Farul Constanța, anul acesta este unul cu rezultate foarte bune, iar munca depusă de antrenorul Mihai Constantin, care este ajutat de Ionuț Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, a dat roade. 


După Andrei Drăgan, convocat pentru un stagiu de pregătire cu lotul național de seniori la Bacău, un alt boxer de la CS Farul, Alexandru Buleu, a fost selecționat pentru pregătirea centralizată de la Brăila a lotului național de juniori al României. 
Aflat în primul său an de juniorat, Alexandru Buleu a avut o comportare foarte bună la Campionatul Național rezervat juniorilor, iar răsplata pentru munca depusă iată că a venit, obiectivul pentru viitor fiind participarea la Campionatele Mondiale și Europene. 


"Secția de box a Clubului Sportiv Farul Constanța a fost, este și va fi port-drapelul boxului dobrogean și și-a adus de-a lungul istoriei de 93 de ani a FR de Box - CS Farul este membru fondator al federației - o contribuție foarte importantă la gloria și istoria acestei federații. Chiar dacă unele persoane aflate vremelnic pe la conducerea federației au încercat și uneori au reușit să-i nedreptățească pe unii sportivi și antrenori ai clubului, vor fi trecuți în uitare de «tăvălugul» timpului și de perseverența noastră în a reprezenta cu cinste, mândrie și profesionalism culorile clubului Farul și ale României", a declarat Mihai Constantin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6755 secunde