Sandu Iacob, după victoria de palmares a HCDS cu Magdeburg:

"Publicul a fost fantastic, am fost atât de aproape de calificare…"

203

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a reușit să învingă pe SC Magdeburg, scor 27-26 (15-15), duminică seară, la Sala Sporturilor, rezultat insuficient însă pentru a se califica în Grupele EHF. În tur, nemții se impuseseră cu 27-25.

Într-o sală arhiplină, ce a adus aminte de vremurile în care Constanța învingea pe Barcelona, Skjern, Pick Szeged, Chambery sau Montpellier, echipa antrenată de Sandu Iacob a fost extrem de aproape să producă marea surpriză. În minutul 48, tabela arăta 25-20 pentru Constanța, iar tensiunea era la cote maxime.

Momentul psihologic s-a consumat în minutul 55, când, la 26-23 pentru HCDS, Predrag Vujadinovic a ratat singur cu portarul, de pe semicerc. Germanii au strâns apoi rândurile în defensivă, făcând imposibilă misiunea jucătorilor constănțeni de a mai ajunge în poziție de finalizare, iar în atac au "înțepat" exact cât și când trebuia. HCDS învinge pe SC Magdeburg cu 27-26, iar aventura europeană a constănțenilor s-a încheiat aici.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat: Nikola Crnoglavac (6), Dragoș Soare (6), Dejan Malinovic (3), Dalibor Cutura (3), Stevan Vujovic (3), Laurențiu Toma (2), Predrag Vujadinovic (2), Ionuț Nistor (1), George Buricea (1).

"Faptul că am învins o echipă de talia Magdeburgului ne mulțumește, însă am fost atât de aproape să o eliminăm… Am avut o diferență de scor considerabilă, însă ei au reușit să revină și să arate cât de valoroși sunt. Jucătorul care a făcut diferența a fost Damgaard, cel care a avut un final de meci incredibil. Vreau să mulțumesc publicului, a fost incredibil. Suporterii ne-au împins de la spate și au crezut în noi până la capăt. Ne pare rău că nu i-am putut răsplăti cum s-ar fi cuvenit", a declarat antrenorul Sandu Iacob, la finalul partidei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6532 secunde