Farul a pierdut încă un meci acasă: 1-2 cu FC Snagov

Promovarea a devenit Fata Morgana

2880
Promovarea a devenit Fata Morgana - 6ff7076002cca9e4493c741aa871da96.jpg

Articole de la același autor

Șansele "marinarilor" de accedere în Liga 1 s-au redus dramatic, după ce au luat bătaie la Constanța și de la FC Snagov, deși au avut 1-0 și au jucat cu un om
în plus timp de o oră.

"Marinarii" au înregistrat, în Sâmbătă Mare, a treia înfrângere (din cinci meciuri) din retur, 1-2 pe teren propriu cu FC Snagov, iar promovarea e tot mai îndepărtată, ținând doar de teorie. Angaja-mentul luat de fotbaliști, că vor juca pentru Sevastian Iovănescu, s-a transformat într-un fiasco, iar memoria fostului președinte a fost terfelită.
Meciul a început cu forcing al Farului, cu 11 m refuzat "marinarilor" în secunda 30 și cu bară a lui Mățel din lovitură liberă (min. 18). A venit apoi 1-0 (Fatai 26), o eliminare în tabăra oaspeților (Gigel Ene - min. 29) și o situație monumentală de 2-0 a aceluiași Fatai. Fariștii păreau în grafic, dar ce s-a întâmplat apoi e aproape de necrezut.
Încă din finalul reprizei întâi Snagovul a început să se arate periculoasă, iar după pauză, deși în zece oameni, a condus ostilitățile și a întors scorul, pe fondul inexplicabilei lipse de reacție și de implicare a "marinarilor"! Delăsarea jucătorilor și ieșirea fundașilor laterali titulari, Mățel (52) și Gaston (58), ambii accidentați, au bulversat jocul Farului, ducând la o debandadă și o dezorganizare de nedescris, taxate prompt de oaspeți.
Rădulescu a egalat (min. 54), la o fază contestată însă de constănțeni, Gaston fiind căzut în careu, apoi Nistor a scăpat singur, dar nu l-a putut bate pe Sardescu (63), iar Roberto Iancu, un fotbalist care a fost în curtea Farului acum doi ani, a dat lovitura de grație în minutul 69. Mai mult, la 2-1, în minutul 71, oaspeții au avut și o bară (Florea).
Pe final, Farul a mai ridicat capul din pământ, dar Fatai (78 - bară, 79), Cristocea (83) și Pătrașcu (90+4) n-au putut aduce nici măcar un amărât de punct.
Au evoluat: FC Farul (antrenor, Ștefan Stoica): Sardescu - Mățel (cpt.) (52 M. Soare), Ninu, Tudorache, Gaston (58 M. Ene) - Pătrașcu, Păcuraru - Cristocea, B. Andone (65 D. Prodan), Pantelie - Fatai; FC Snagov (antrenor, Cristian Țermure): I. Irimia - Al. David, Popa, Zeciu, M. Florea - Petrea, A. Radu (cpt.), G. Ene, R. Iancu (89 Bereșoaie) - M. Rădulescu (62 Nistor), V. Dinu (81 Petrescu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Aprilie 2010
Stire din Sport : Victorie pentru președinte
Pagina a fost generata in 0.3939 secunde